2019 BMW M3: Az első kémfotók

Mint ismert, a BMW egy teljesen új 3-as sorozatot készít, mely 2018-ban érkezik. A kiszivárgó kémfelvételeken bepillantást lehet nyerni a következő generációs BMW M3-ra.

Az újgenerációs (G20 kódnevű) 3-as kémfotóihoz hasonlítva az itt látható tesztautó alacsonyabban ül, szélesebb nyomtávval és kiszélesített kerékívekkel büszkélkedik. Ugyanazokon a könnyű kerekeken közlekedik, mint az 500 lóerős M4 GTS, erősen utalva arra, hogy az itt megfigyelt 3-as sorozat egy új M autó.

BMW M3 kémfotók

A járműben rejtőző potenciális teljesítmény további jelei az apró hátsó spoiler a csomagtartón, illetve az izmos kipufogó rendszer, négy darab kipufogócsővel kiegészülve.

Még nem lehetett látni az új 3-as finom részleteit, így az M3-asét sem, de az általános benyomás szerint inkább az autó evolúciós újragondolása van folyamatban, mintsem egy teljes átdolgozás.

A 3-as és az M3-as alakja összhangban van a jelenleg gyártottakéval, bár az elülső maszkolás egy alacsonyabbra és szélesebbre tervezett arcra utal. Ez a sportosabb kinézet leginkább az M3-ason lesz kézzelfogható, amit még agresszívabb lökhárítókkal szerelnek fel, és további szellőzéssel egészítenek ki.

2019 BMW M3

A következő M3-as ugyanúgy könnyebbnek és fürgébbnek ígérkezik, akárcsak a fölötte lévő új, 600 lóerős M5, a BMW részleges szénszálas Cluster Architecture (CLAR) platformjára költözik.

Még mindig bizonytalanság övezi, hogy mit tesz a BMW az új 3-as sorozat motorháztetője alá, de a jelenlegi F80-as modelleket hajtó 3.0 literes ikerturbós sorhatos továbbfejlesztése biztosnak tűnik, az alapmodell 430 lóerején jelentősen javítva.

Mivel az új 3-as sorozat jövőre jelenik meg, az M3 várhatóan 2019-re érkezik.

Forrás:

AutoExpress

Ajánlott cikkeink:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A frissített versenyautóban elérhető a az ABS és a kipörgésgátló menet közbeni változtatása.

Tovább olvasom
A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A modern Elan lehet a Lotus által kifejlesztett új moduláris sportautó-platform egyik gyümölcse.

Tovább olvasom
Ha már nem bírsz tovább várni az RS Q8-ra itt az SQ8 az ABT-től

Ha már nem bírsz tovább várni az RS Q8-ra itt az SQ8 az ABT-től

Az SQ8 ABT-t jól telepakolták lóerővel meg egy kis extra nyomatékkal és 23-as felniket is felpattintottak rá, nagyon kívánatos lett.

Tovább olvasom
Elektromos városi crossover lesz a következő Audi TT

Elektromos városi crossover lesz a következő Audi TT

Nem fogy, ezért nem gyártják tovább a sportos kupét. Hiányozni fog.

Tovább olvasom