2019 BMW M3: Az első kémfotók

Mint ismert, a BMW egy teljesen új 3-as sorozatot készít, mely 2018-ban érkezik. A kiszivárgó kémfelvételeken bepillantást lehet nyerni a következő generációs BMW M3-ra.

Az újgenerációs (G20 kódnevű) 3-as kémfotóihoz hasonlítva az itt látható tesztautó alacsonyabban ül, szélesebb nyomtávval és kiszélesített kerékívekkel büszkélkedik. Ugyanazokon a könnyű kerekeken közlekedik, mint az 500 lóerős M4 GTS, erősen utalva arra, hogy az itt megfigyelt 3-as sorozat egy új M autó.

BMW M3 kémfotók

A járműben rejtőző potenciális teljesítmény további jelei az apró hátsó spoiler a csomagtartón, illetve az izmos kipufogó rendszer, négy darab kipufogócsővel kiegészülve.

Még nem lehetett látni az új 3-as finom részleteit, így az M3-asét sem, de az általános benyomás szerint inkább az autó evolúciós újragondolása van folyamatban, mintsem egy teljes átdolgozás.

A 3-as és az M3-as alakja összhangban van a jelenleg gyártottakéval, bár az elülső maszkolás egy alacsonyabbra és szélesebbre tervezett arcra utal. Ez a sportosabb kinézet leginkább az M3-ason lesz kézzelfogható, amit még agresszívabb lökhárítókkal szerelnek fel, és további szellőzéssel egészítenek ki.

2019 BMW M3

A következő M3-as ugyanúgy könnyebbnek és fürgébbnek ígérkezik, akárcsak a fölötte lévő új, 600 lóerős M5, a BMW részleges szénszálas Cluster Architecture (CLAR) platformjára költözik.

Még mindig bizonytalanság övezi, hogy mit tesz a BMW az új 3-as sorozat motorháztetője alá, de a jelenlegi F80-as modelleket hajtó 3.0 literes ikerturbós sorhatos továbbfejlesztése biztosnak tűnik, az alapmodell 430 lóerején jelentősen javítva.

Mivel az új 3-as sorozat jövőre jelenik meg, az M3 várhatóan 2019-re érkezik.

Forrás:

AutoExpress

Ajánlott cikkeink:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

740 lóerővel érkezik az Audi RS7-R ABT

740 lóerővel érkezik az Audi RS7-R ABT

Limitált kiadású RS7, ABT módra.

Tovább olvasom
Az új Mercedes-AMG CLA 45 S úgy hasít az Autobahnon, mint semmi más

Az új Mercedes-AMG CLA 45 S úgy hasít az Autobahnon, mint semmi más

Az új, 2020-as Mercedes-AMG CLA 45 S-t ismét próbára tették, ezúttal a német autópálya sebességkorlátozás nélküli szakaszán.

Tovább olvasom
Ez lesz a világ első manuális Lamborghini Huracánja

Ez lesz a világ első manuális Lamborghini Huracánja

Ez ízlés dolga, de azért elvinném egy körre...

Tovább olvasom
Teljesen elektromos Porsche Macan SUV a láthatáron

Teljesen elektromos Porsche Macan SUV a láthatáron

A második generációs Porsche Macan teljesen elektromosan is tud majd működni.

Tovább olvasom