A vadonatúj BMW M3 és M4 driftelni is tökéletes – VIDEÓ

Hátsókerékhajtás és elképesztő teljesítmény – kiváló kombináció drifteléshez.

A rajongók körében komoly felháborodást kiváltó hatalmas hűtőrácsok ellenére az új BMW M3 és M4 elképesztő teljesítményre képes. Ezt a BMW M YouTube-csatornájára feltöltött legújabb videó is ékesen bizonyítja, melyben két úriember bemutatja, mire is képes az M3 és M4, ha kilinccsel előre kell haladni.

A volán mögött a Red Bull Driftbrothers, vagyis Elias és Johannes Hountondji foglal helyet. Az autók pedig a legfrissebb G80 M3 Isle on Man Green, valamint a G82 M4 Sao Paulo Yellow fényezéssel, illetve mindkét esetben 510 lóerős teljesítménnyel rendelkeznek.

BMW M4 szemből, menet közben

A Hockenheimringen készített videóból egyértelműen látszik, hogy a Hountondji tesók nagyszerűen elszórakoztak a két BMW-vel, függetlenül attól, hogy a két- vagy a négyajtós kivitellel köröztek éppen. Ennek hangot is adtak, mondván, a kimondottan utcai használatra szánt autók messze felülmúlták várakozásaikat. Kiemelték, a legújabb generációs M-es BMW-k utolérhetetlen irányíthatósággal és rendkívüli gázreakcióval rendelkeznek.

BMW M3 hátulról, driftelés közben

Érdekesség, hogy mindkét autóban megtalálható az úgynevezett M Drift Analyzer, ami rögzíti az összes lényeges információt a driftelés hosszától és a megtett távolságtól kezdve egészen a kormány- és a csúsztatás szögével bezárólag. Ezeket az adatokat a BMW M divíziójának egyik fejlesztője segítségével már rögtön a pályán ki is elemeztek.

Bár az M3 és az M4 megjelenése kellően megosztóra sikerült, a BMW rajongói garantáltan nem fognak panaszkodni a két autó teljesítményével kapcsolatban.

Weboldalunkon is elérhetőek a BMW modelljei. Amennyiben valamelyikről szeretnél részletesebb információt kapni, keresd kollégánkat telefonon vagy e-mailben!

Forrás:

Motor1.com

Ajánlott cikkek:

Szerző: Pannonhandel Invest Zrt.

Friss Híreink

Íme 5 brutális sportautó 2021-ből

Íme 5 brutális sportautó 2021-ből

Porsche, Ferrari, McLaren… ezek ma a leginkább pályára kihegyezett közúti sportautók.

Tovább olvasom
400 lóerővel és drift üzemmóddal érkezik a 2022-es Audi RS3

400 lóerővel és drift üzemmóddal érkezik a 2022-es Audi RS3

Alaposan átdolgozták a jövő tavasztól elérhető az új Audi RS3 felfüggesztését.

Tovább olvasom
Teljesen új V12-es motort kap a Lamborghini Aventador utódja

Teljesen új V12-es motort kap a Lamborghini Aventador utódja

Az olasz autógyártó 10 év után leállítja az Aventador modell gyártását, a V12-es motor azonban továbbra is szerepel a vállalat jövőképében.

Tovább olvasom
Egyedi SUV-t készített a Maserati, nem akárki közreműködésével

Egyedi SUV-t készített a Maserati, nem akárki közreműködésével

A különleges autó a gyártó Fuoriserie programjának keretében született meg.

Tovább olvasom