Az Audi PB 18 e-tron Kaliforniában debütál

Az Audi PB 18 e-tron tanulmányautó 2018. augusztus 23-án mutatkozik be a Laguna Seca versenypályán. A jövő sportautóinak letisztult formavilágát közvetíti és erőteljes elektromos hajtásrendszere révén az érzelmek kiváltásában is jeleskedhet majd.

Az Audi 2018. augusztus 23-án mutatja be világújdonságát a kaliforniai Pebble Beach Car Week alkalmával, ahol lerántják a leplet elektromos szupersportautó tanulmányukról. A rendezvény a kaliforniai parton fekvő Monterey városában és környékén kerül megrendezésre, minden évben számos premiert időzítenek ide a gyártók, így nem csupán a veterán járművek kedvelői találják meg a kedvükre valót, hiszen a jövőbemutató formatervvel bíró, modern technológiával rendelkező koncepciókkal is találkozhatnak a látogatók.

Audi PB 18 e-tron koncepció

A világpremierjét ünneplő Audi tanulmány rövidített elnevezése, az Audi PB 18 e-tron a pebble beach-i helyszínre és a bemutató évére utal. Valamint visszautal a Le Mans-sorozat győztesére, az Audi R18 e-tron modellre is, melynek technológiai megoldásai számos részletben inspirálták a hamarosan bemutatásra kerülő koncepciót. Az Audi PB 18 e-tron formaterve az újdonsült Malibu Desing Loft-nál történt.

Audi Sportback Concept

Az Audi PB 18 e-tron 17 órakor lesz látható a LAguna Seca-i versenypályán, majd a legendás, „The Quail” névre hallgató járműbemutatón lesz látható augusztus 24-én reggel 8 és délután 16 óra között. Az Audi ezután még egyszer kiállítja tanulmányautóját Laguna Secában augusztus 25-én 8.30 és 18 óra között, majd zárásképpen augusztus 26-án vasárnap tekinthetik meg az érdeklődők a tanulmányt a Pebble Beach Concours d’Elegance keretén belül. A tanulmányautó világpremierjével párhuzamosan az Audi veterán autók egész sorával, illetve számos nagy teljesítményű járművel érkezik az eseményre.

 Audi e-tron SUV 2018

A koncepció bemutatásától eltekintve érdemes azt tudni, hogy az Audi 2020-ra három tisztán elektromos modellel kíván betörni a zöldautók piacára: egy négyajtós Gran Turismóval, egy kompakt modellel és egy sportos szabadidő járművel. Utóbbiból már 2018 végére megvásárolható verziót ígérnek az Ingolstadtiak, az összkerékhajtású, ötszemélyes autó közel 500 lóerős teljesítmény leadására lesz képes, és egyetlen feltöltéssel akár 500 kilométeres hatótávot is produkálhat.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

12 év után leáll a Maserati GranTurismo gyártása

12 év után leáll a Maserati GranTurismo gyártása

Egy különleges kiadással búcsúzik a gyártó, amely a Zeda nevet kapta.

Tovább olvasom
Érkezik a BMW M340d - dízelként is dögös ez a kombi

Érkezik a BMW M340d - dízelként is dögös ez a kombi

Jövőre bemutatkozik az M3-as kombi BMW dízel változata.

Tovább olvasom
A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A frissített versenyautóban elérhető a az ABS és a kipörgésgátló menet közbeni változtatása.

Tovább olvasom
A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A modern Elan lehet a Lotus által kifejlesztett új moduláris sportautó-platform egyik gyümölcse.

Tovább olvasom