Híreink

Csak a kiváltságosoké lehet a Swift Sport Katana

Suzuki Swift Sport Katana

Dátum: 2019-05-14

Rendesen megkérik az árát a limitált kiadású Suzuki Swift Sportnak

A Suzuki Swift Sport új generációja a tavalyi évben jelent meg sokak nagy örömére és várhatóan népszerű játékautóvá válik Magyarországon. Idén viszont egy 2006-ban visszavonult kétkerekűt keltett életre a Suzuki, melynek komolyabb hírverést szeretnének, így a Suzuki Swift Sportból is elkészítettek egy Katana kiadást. A Swift Sport Katanát mindössze 30 darabban gyártják és kizárólag a holland piacon lesz elérhető, ennek ellenére sejthető, hogy pár óra alatt elkapkodják őket.

Swift Sport Katana

A Swift Sport Katanát két színvilágban gyártják, 15 fekete és 15 szürke kivitelre lehet lecsapni. A külső látványosabb, piros lökhárító betéteket kap, eltérő színű tükörházat, 18 colos OZ felniket, versenycsíkokat kapnak az oldalsó ajtók és a motorháztető, a C-oszlop felett pedig az adott darab sorozatszáma figyelhető meg.

Limitált Swift Sport

Természetesen a belső sem maradhatott érintetlenül: vöröses betéteket és cérnákat használtak a dizájnerek a bőrüléseken és a váltószoknyán. A normál Swift Sporthoz képest még közelebb került a földhöz a Katana, átdolgozták a kipufogórendszert, a hajtáslánc viszont maradt a régi 1.4 literes Boosterjet turbómotor 140 lóerővel és 230 Nm-es maximális nyomatékkal, 6 fokozatú manuális váltóval.

Swift Sport Katana belső

A már említett holland piacon 28 999 euróba, vagyis 9,2 millió forint környékén alakul az ára, ami azért a hazánkban kapható, 5,5 millió forintos Swift Sport árát jócskán meghaladja. 

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Vissza a cikkekhez