Elég ütős sportautókkal rukkol elő a Maserati 2020-ban!

Egyedi Edizione Ribelle kiadások és új GT Sportcsomagok érkeznek a Maserati jóvoltából ebben az évben.

Az FCA leányvállalata bemutatta a 2020-as Maserati Ghiblit, a Levantét és a Quattroporte Edizione Ribelle kiadást, angolul: a Rebel Editiont.

Maserati Ghibli Edizione Ribelle

Az Észak-Amerikában tavasszal, pontosabban márciusban forgalomba kerülő Rebel Edition név alatt futó speciális modellek egy úgynevezett Nero Ribelle Mica külsővel láttak napvilágot, ami alatt egy különleges fekete színárnyalatot kell érteni. Ezenkívül a Nerissimo csomag is fekete árnyalatú díszítéseket foglal magában, melyek az autó különböző részein, például a kis jelvényeken, jelöléseken érhetők nyomon.

A lehető legsportosabb megjelenés érdekében az ablakokat is misztikus feketére fóliázták, mely kiegészítőt a kipufogócsövek is megkapták, továbbá a 20 colos kerekek is, amelyek küllői közül kikacsintgatnak a piros színű féknyergek.

Maserati Levante SUV Edizione Rebelle

A speckó stílus az utastérben folytatódik, mivel az utasok nem akármilyen ülésekre huppanva élvezhetik a Maseratik által kínált lehetőségeket. Az ülések bőrből készültek, kontrasztos varrással Nero (fekete) és Rosso (piros) árnyalatban. A szénszállal borított elemek sem maradhattak ki a Maserati egyedi modelljeiből, csakúgy, mint az Alcantara bőrrel bevont és különleges logóval ellátott fejtámlák sem.

A Rebel Edition név alatt futó járgányok mindegyike Harman Kardon audiorendszerrel van felszerelve, a kormányfűtés, illetve az ülésfűtés és hűtés, avagy szellőztetés pedig az alapfelszereltség részét képezik.

A járművek korlátozott darabszámban kerülnek legyártásra, pontosabban: 100 darab Ghibli S Q4, 100 darab Levante S és 25 darab Quattroporte S Q4 fog legördülni a szalagról GranSport kivitelben, ami összességében 225 példányt jelent.

Maserati Levante piros színű bőrülései

Ha már szóba került a GranSport, a sorozat 2020-ban frissítésre kerül, az alapfelszereltség részét fogja képezni többek között a soft close, vagyis az intelligensen záródó ajtópanelek, a fűtött kormánykerék, valamint az aktív vezetést támogató rendszer, beleértve a 360 fokos kamerát is.

Maserati Levante szemből

Felreppent a hír, hogy a Maserati nemrégiben új GT Sport csomagot mutatott be, mely az említett Ghibli, a Levante és a Quattroporte esetében lesz igényelhető. A csomag modelltől függően némileg eltérő lehet, a Ghibli például megkapja a GranSport jellegzetességeket, meg a 20 colos kerekeket is! Ehhez társulnak a piros vagy kék féknyergek, na meg a beltérben az igényes, minőségi zongoralakk.

A Quattroporte opcionális csomagja nagyjából hasonlít a Ghiblihez, azonban kissé mégiscsak eltér: a 20 colos kerekek nem feketék, hanem ’Teseo’ ezüst árnyalatúak. Hasonlóképpen, a Levante nagyobb, 21-es kerekekkel és zongoralakkal büszkélkedhet.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Hajas Imelda

Friss Híreink

Az Audi Sport szerint az R8 hibrid lehet, de elektromos nem

Az Audi Sport szerint az R8 hibrid lehet, de elektromos nem

A harmadik generációs R8-at valószínűleg egy hibrid V10-es hajtja majd.

Tovább olvasom
Egy Porsche 718 Spyder 306 km/órával repesztett az Autobahnon

Egy Porsche 718 Spyder 306 km/órával repesztett az Autobahnon

Ráadásul egy videót is feltöltött az őrült tempóról.

Tovább olvasom
Különleges kiadással, több szénszállal és erősebb motorral hódít tovább a Ford GT

Különleges kiadással, több szénszállal és erősebb motorral hódít tovább a Ford GT

Néhány meglepő újítással frissült a legendás verda.

Tovább olvasom
A 2021-es Kia Sorento a Genfi Autószalonon kerül bemutatásra

A 2021-es Kia Sorento a Genfi Autószalonon kerül bemutatásra

A Kia vadonatúj közepes méretű SUV-ját március 3-án mutatják be Genfben.

Tovább olvasom