Ezt tudja majd a Mercedes-Benz A45 AMG 2020

A Mercedes-Benz kompakt modelljének A35-ös változata már bemutatásra került, a legerősebb, A45 AMG teljesítményéről viszont még nem derült ki semmi, egészen idáig

Az egész világot behálózó internet egy folyamatosan szivárgó csaptelep, hiszen akármennyire is próbálják a gyártók eltitkolni jövőbeni modelljük külcsínét, teljesítményét, valahogy mindig idő előtt kerülnek ki kémfotók az internetre. Az A-osztály legizmosabb változatáról már eddig láthattál álcázott fényképeket, most azonban egy német biztosító társaság nyilvános adatlekérőjére lett figyelmes a MotorAuthority szemfüles szerkesztősége, amin a Mercedes-AMG A45 és A45 S változatok teljesítményadatai olvashatók.

X-Tomi elképzelése az A45 AMG-ről

A HUK24 biztosító cég mindkét modellt megjelöli a weboldalán, mint egy jövőben bebiztosítható jármű. Az itt látható adatok és az eddigi ismeretek szerint tehát az AMG által kezelésbe vett A-osztály a sima A45 mellett egy vérmesebb, A45 S kivitelben is érkezik. Utóbbi több mint 400 lóerőt teljesít, ahogyan azt az AMG főnöke, Tobias Moers már elhintette 2018 októberében.

A45 AMG kémfotó

A biztosító cég szerint az A45 S 416 lóerős lesz, míg az A45 382 lóerőt teljesít majd. A jelenleg futó A45 375 lóerőt produkál, tehát a 2.0 literes négyhengeres turbómotor teljesítmény növekedése nem számottevő, hacsak nem az A45 S-t vesszük figyelembe. A két 45-ös modell alatt a ranglétrán az A35-ös ferdehátú helyezkedik el, ami 2018 októberében debütált 302 lóerővel és 7 fokozatú duplakuplungos automata váltóval. Tobias Moers azonban októberi nyilatkozatában azt is megjegyezte, hogy a két A45-ös modell 8 sebességes, duplakuplungos automatával érkezik.

AMG biztosító

Ahhoz képest, hogy az A35 73 lóerővel gyengébb, az A45-öshöz hasonló időt produkál a 0-100-as sprinten, ugyanis 4,7 másodperc alatt van 100-on, a jelenlegi A45 ugyanezt 4,2 alatt teljesíti. A jövőben tehát illene 4 másodperc alá mennie a legerősebb A-osztálynak, már, ha érdemi különbséget akarnak produkálni. Az egyelőre nem tiszta, hogy mikor lesznek élőben is megcsodálhatók a tüzes A-Mercik, viszont az idei Genfi Autószalonon már esélyes, hogy kint lesznek.

Mercedes A45 AMG

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

12 év után leáll a Maserati GranTurismo gyártása

12 év után leáll a Maserati GranTurismo gyártása

Egy különleges kiadással búcsúzik a gyártó, amely a Zeda nevet kapta.

Tovább olvasom
Érkezik a BMW M340d - dízelként is dögös ez a kombi

Érkezik a BMW M340d - dízelként is dögös ez a kombi

Jövőre bemutatkozik az M3-as kombi BMW dízel változata.

Tovább olvasom
A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A frissített versenyautóban elérhető a az ABS és a kipörgésgátló menet közbeni változtatása.

Tovább olvasom
A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A modern Elan lehet a Lotus által kifejlesztett új moduláris sportautó-platform egyik gyümölcse.

Tovább olvasom