Frissül a Nissan X-Trail!

2016-ban 766 000 darab fogyott a Nissan egyik legnépszerűbb modelljéből, mely most minőségben és kifinomultságban is igyekszik előrébb lépni

A Nissan szabadidő-terepjárójából a 2000-es bemutatása óta több mint 3,7 millió darabot adtak el világszerte, nem is csoda tehát, hogy hasonlóan sikeres jövőt jósolnak neki. 2016-os pénzügyi évben az X-Trailből 766 000 eladott autóval a világ legnépszerűbb SUV modelljének bizonyult. A Nissan X-Trail újításai között az átdolgozott külső és minőségben javuló, új fejlesztéseket elhozó belső tér említhető, ezeken kívül a biztonság növelésére is nagyobb gondot fordítottak a tervezők.

Nissan X-Trail hátsó

A kabin legfeltűnőbb változását a D-alakú kormánykerék adja, mely egy csöppet sportosabb érzetet kölcsönöz, a Tekna felszereltség része a bőr kárpit és a teljesen új fejlesztésű nyolc hangszórós BOSE minőségi hangrendszer is. Az extrémebb megoldások kedvelőinek lehetőségük van kéttónusú bőrrel borított utastér választására is. Az ötüléses X-Trail esetében a VDA szabvány szerinti térfogat 550-ről 565 literre nőtt.

Nissan X-Trail csomagtér

Az autó három különböző motorral rendelhető: 1,6 literes 130 lóerős és az új 2 literes 177 lóerős turbódízel, valamint a szintén 1,6 literes, 163 lóerős benzines turbómotor áll a vásárlók rendelkezésére. A két gázolajos erőforrás négykerék-hajtással és CVT váltóval is igényelhető.

Nissan X-Trail kabin

2018-tól a Nissan Intelligent Mobility jövőképének részeként az X-Trailben is elérhető lesz a ProPilot rendszer, mely akár sűrű városi forgalomban vagy akár nagy sebességű utazásnál képes lesz a kormányzásra és a pedálok kezelésére.

Forrás:

Vezess

Ajánlott cikkeink:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A frissített versenyautóban elérhető a az ABS és a kipörgésgátló menet közbeni változtatása.

Tovább olvasom
A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A modern Elan lehet a Lotus által kifejlesztett új moduláris sportautó-platform egyik gyümölcse.

Tovább olvasom
Ha már nem bírsz tovább várni az RS Q8-ra itt az SQ8 az ABT-től

Ha már nem bírsz tovább várni az RS Q8-ra itt az SQ8 az ABT-től

Az SQ8 ABT-t jól telepakolták lóerővel meg egy kis extra nyomatékkal és 23-as felniket is felpattintottak rá, nagyon kívánatos lett.

Tovább olvasom
Elektromos városi crossover lesz a következő Audi TT

Elektromos városi crossover lesz a következő Audi TT

Nem fogy, ezért nem gyártják tovább a sportos kupét. Hiányozni fog.

Tovább olvasom