Igazán vagány az új Lexus UX F Sport

A Lexus UX alapváltozata sem egy mindennapi darab, az F Sport változat még különlegesebb választást kínál

A Lexus UX is megkapta a japán prémiumgyártóra jellemző, orsó formájú hűtőmaszkot, ami az UX F Sport esetében L-alakú formákból képez egyedi hálómintát. A módosított lökhárítón nagyobb krómozott kereteket, L-alakú elemeket és JET feketére fényezett részleteket találni. Az UX-hez rendelkezésre álló 13 fényezés közül kettő (az F Nova fehér és a Zafírkék) kizárólag az F Sport változathoz rendelhető, sőt 18 colos, öt duplaküllős mintázatú alumínium keréktárcsákat kap a dinamikusabb UX.

Lexus UX crossover

Az új Lexus UX F Sport utasterében az elsősportülések integrált habosítással készülnek, könnyebben veszik fel az utasok testformáját, 8 irányba állíthatók, deréktámasszal és előre/hátra manuálisan állítható fejtámlákkal rendelkeznek. Különlegességnek számít a nagyobb, 8,0 colos TFT LCD kijelző és csak az F Sport változat kínál elmozdítható külső gyűrűt a műszerfalon - ez eredetileg a Lexus LFA-ban tűnt fel, jelenleg az LC-ben használatos. A kormányon található gomb megnyomásával a gyűrű jobbra elmozdul, így nagyobb felület jelenik meg az információs kijelzőn. Bőrborítású az F Sport kormány, bőr a váltókat, alumínium lábtámasz és pedálsor fogad.

Lexus UX interior

Az UX F Sportba kérhető az LC és LS modellekből ismert adaptív futómű (AVS), mely kanyarban növeli a csillapítást megőrizve a stabilitást, míg egyenes úton komfortos utazást biztosít lágyságával. Az F Sport kivitelek rugófeszességét és kanyarstabilizátorait áthangolják, valamint nagyobb teljesítményű hátsó lengéscsillapítókat kapnak a jobb kezelhetőség érdekében. Az F Sport kivitel hanghatásokkal kívánja a fokozatmentes váltó hátrányait kompenzálni Sport+ üzemmódban.

Lexus UX touchpad

A Lexus UX 200 171 lóerős, 2.0 literes benzinmotort, az UX 250h pedig elektromotorral kiegészült hibrid hajtásláncot kínál 177 lóerővel, akár négykerék hajtással. Előbbi 10 950 000 forinttól, míg az összkerékmeghajtású modellek 12 200 000 forinttól indulnak a márkakereskedésekben.

Lexus UX back

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

Ilyen biztos nem jön szembe az úton: Lila karbonba öltöztetett Koenigsegg Regera

Ilyen biztos nem jön szembe az úton: Lila karbonba öltöztetett Koenigsegg Regera

A németországi Semco Cars szemet gyönyörködtető lila karbonnal vonta be a 2019-es Koenigsegg Regerát.

Tovább olvasom
Leplezetlenül kapták lencsevégre az Audi RS Q8-at

Leplezetlenül kapták lencsevégre az Audi RS Q8-at

Világos, hogy a mattfekete-vörös mintás Audinak rettentően jónak kell lennie.

Tovább olvasom
Frankfurtban mutatják be a 2020-as RS6 Avantot

Frankfurtban mutatják be a 2020-as RS6 Avantot

Az Audi legfrissebb sportkombija 600 lóerős lesz.

Tovább olvasom
A Bugatti visszavenné a leggyorsabb sorozatgyártású autó címét

A Bugatti visszavenné a leggyorsabb sorozatgyártású autó címét

A Chiron következő változata az eddigieknél is gyorsabb lesz.

Tovább olvasom