Kínálatunkban az új Audi A8

Az 2018-as Audi A8 szinte mindent tud, amit a jelenlegi autóipar kínál, kezdve a harmadik szintű önvezetéstől, a lézerfényszórókon át az erélyes megjelenésig. Pont egy ilyen autóra van szüksége? Keressen minket bizalommal!

Az Audi lassan már 20 éve készíti egy adott irányvonal mentén autóit, melyre elsősorban a kínai piacra történő gyorsabb betörés miatt volt szükség, azonban a jövőben minden modell egyedi részleteket rejt majd.

Az új A8-as legfontosabb stílusjegyeit a Prologue tanulmánytól örökölte, a megnövekedett hűtőmaszk két oldalán található HD mátrix LED-fényszórók igazán látványosra sikerültek, de ami lényeges, az a jövőben elérhető lézerfényszóró egység, mely 600 méterre képes elvilágítani. A finoman döntött hátsó szintén LED lámpákat tartalmaz, de sajnálatos, hogy a kipufogók valójában a lökhárító mögött, a talaj felé fordulva köpik kifelé a gázokat.

A 2018-as Audi A8 beltere szinte semmihez sem hasonlítható. A kormány mögött megbújó 12,3 colos Virtual Cockpit kidolgozása egészen hihetetlen, a műszerfal felső részére integrált 10,1 colos érintőképernyőé szintén, ez képes a multimédia, navigáció, rendszer-beállítások kezelésére. Az alatta található 8,6 colos kijelzőről a klíma és komfortfunkciók sokasága vezérelhető, nyomógomb ezen sincs, az érintőképernyő lenyomásával a szerkezet pulzál, így adva visszajelzést a használójának.

2018 Audi A8 megannyi kijelzővel

A negyedik generációs Audi A8 bevezetésekor két V6-os egységgel kérhető: a 3.0 literes, 286 lóerős, 600 Nm nyomatékkal rendelkező turbódízellel és a 3.0 literes 340 lóerős, 500 Nm-es benzinessel. Később jönnek a V8-as motorok, köztük a 435 lóerős 4.0 TDI és 460 lovas 4.0 TFSI, a csúcsot pedig az 585 lóerős W12-es 6.0 literes motor jelenti majd.

Minden modell lágy hibrid üzemre is képes, található bennük vitorlázó funkció is, mely aktiváláskor a gázpedált rezegteti, jelezve, hogy le lehet venni róla a lábat. Akár 40 másodpercig motorfék nélkül hagyja gurulni az autót, sőt az indítómotorként is szolgáló generátor 12 kW energiát is képes visszatáplálni az áramot felvevő 48 voltos rendszerbe.

2018 Audi A8 LED-es hátsó lámpák

Az A8-hoz kérhető összkerék-kormányzás tartalmazza még az aktív változó áttételű első kormányzást is, amelynél az áttétel nem a volán elfordításának mértékétől, hanem a sebességtől függ, így minél gyorsabban haladsz, annál indirektebbé válik. A második generációs 8-as Tiptronic automata váltó hibátlanul teszi a dolgát.

Az alap adaptív futómű miatt szinte lebeg menet közben a jármű, felárért kapható az aktív, elektromechanikus futómű, mely az alap légrugózással kiegészülve kerekenként 2 kilowattos villanymotorral rendelkezik. Az autó feszíti vagy éppen puhítja a légrugóval egybeépített lengéscsillapítókat és mivel kamerával előre beméri a kellemetlen úthibákat, a lehető legsimábban jut túl bármilyen kátyún.

Ha Ön is hasonló autóra vágyik, keresse fel kollégánkat telefonon! Tájékozódjon a gépjármű importtal kapcsolatban weboldalunkon!

https://www.pannonhandel.eu/

+36 20 254 68 69

2018 Audi A8 szélesebb hűtőráccsal

Ajánlott cikkek:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

A Jaguar spéci kollekcióval ünnepli az E-Type 60. évfordulóját

A Jaguar spéci kollekcióval ünnepli az E-Type 60. évfordulóját

Mindössze 12 darab készül a két legikonikusabb E-Type modellből.

Tovább olvasom
Top 7 M-mentes BMW

Top 7 M-mentes BMW

A vagányság nem egy plecsnin múlik.

Tovább olvasom
Szeretnél egy McLaren F1-et? Van 6 milliárd forintod?

Szeretnél egy McLaren F1-et? Van 6 milliárd forintod?

A legendás sportautó értéke több mint tízszeresére nőtt újkori árához képest.

Tovább olvasom
Az R8 és a TT is az új Audi vezető áldozatául eshet

Az R8 és a TT is az új Audi vezető áldozatául eshet

A racionalizálás és költséghatékonyság jegyében több modell jövője is kérdésessé vált.

Tovább olvasom