Híreink

Különleges csomagot kap a Corvette a 65. születésnapjára

Különleges csomagot kap a Corvette a 65. születésnapjára

Dátum: 2017-04-11

Hogy megünnepelje a 65. születésnapját a Corvette, a Chevrolet most szénszálas csomaggal kínálja az egyes modelljeit. Alig 650 Corvette lesz az egész világon ellátva ezzel az új szénszálas frissítéssel.

A Carbon 65 Edition Corvette-en új szénszálas hátsó spoiler és szénszálas motorháztetőt fog tartalmazni. A Kiegészítve a külső díszítést, a fekete kerekekhez kék féknyerget kapnak a Corvettek, emellett különleges Ceramic Matrix Grey fényezést és Carbon Flash-emblémát is.

Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition

Az utastérben is sokkal több szénszállal lehet majd találkozni, ideértve a kormányt is. A Jet Black színű belsőtérben kék varrás lesz található és Competition Sport üléseket kínálnak majd a modellekhez, a küszöbborításon a Carbon 65 logóval.

A Carbon 65 csomagot idén nyártól kezdik el árulni 15.000 dolláros felárért és a 2018-as Chevrolet Corvette Grand Sport 3LT-hez és Z06 3LZ modellekhez lesz elérhető.

Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition

A többi 2018 Chevrolet Corvette is új frissítéseket fog kapni ezen a nyáron, ezek között szerepel nagyobb felbontású hátsó kamera szélesebb látószöggel, valamint a Ceramic Matrix Grey fényezés váltja le a Sterling Blue-t, a belső tér varrása is megújul, valamint a kabriók tetője és a belső tér is Spice Red színben is elérhető lesz és alapfelszereltség lesz a HD digitális digitális rádió.

Chevrolet Corvette Carbon 65 Edition

Az elérhető Performance Data Recorder négy új adattal fog gazdagodni, ezentúl az egyes kerek forgási sebességét, a felfüggesztés mozgását, az elfordulás mértékét és a beszívott- illetve a külső levegő hőmérsékletét is fogja mutatni.

Az alap Corvettek új 19-es első és 20-as hátsó kerekeket kapnak majd csak nyári gumikkal alapfelszerelésként és a Grand Sport modellekhez ezentúl kerámia fékeket is kínálnak majd a Z07 Performance csomag nélkül.

Forrás:

Ajánlott cikkeink:

Vissza a cikkekhez