Különleges és radikális modellek a Maserati Fuoriserie programban

Klasszikus, sportos, futurisztikus és határozottan egyedi megjelenést kínálnak.

Rögtön azt követően, hogy a Maserati bemutatta vadonatúj MC20 szupersportautóját, az olasz gyártó bejelentette, hogy „Fuoriserie” néven egy különleges személyre szabási programot indít. Ráadásul egyből három modell esetében kínálja ezt a lehetőséget a vásárlóknak.

A Ghibli, a Levante és a Quattroporte exkluzív, Trofeo köntösbe bújtatott verziói a Centro Stile és a Garage Italia munkájának gyülmölcsei. A három autóhoz három különböző csomagot kínál a Maserati: a múlt hónapban bemutatott Ghibli Trofeóhoz a Corse, a Levantéhoz a Futura, míg a Quattroporéhoz az Unica pakk lesz elérhető.

Maserati Ghibli Trofeo Corse szemből

A Maserati szerint a Corse kivitel az „úrvezetőknek” készült, akik nagyra értékelik a klasszikus, időtlen stílust és a bolognai márka gazdag motorsport múltját. A Ghibli Trofeo Corse kasztnija egy különleges fényezési technikának köszönhetően csiszolt alumínium hatást tükröz, amelyen két, vörös versenycsík fut végig. Míg az utastérben mindent Alcantara borít, a vezetőülést pedig másabb színű bőrrel vonták be, mint az anyósülést.

Maserati Levante Trofeo Futura szemből

A Levante Trofeo Futura azoknak készül, akiket sokkal inkább a csúcstechnológiát és a sportos vezetést részesítik előnyben. Futurisztikus, újszerű színválasztékot kínálnak, mint a Graphite Blue, a fényezés pedig az apró + jeleknek köszönhetően úgy néz ki, mintha a kocsi éppen most érkezett volna egy 3D szkennerből. Az utastér pedig hűvösen modern érzetet kelt a szürke Alcantara és a fehér bőr kombinációjának révén.

Maserati Quattroporte Trofeo Unica szemből

A különkiadások közül az utolsó a Quattroporte Trofeo Unica, ami a Maserati szerint „azokat célozza, akik az igazán újszerű irányzatokat kedvelik.” A legszembetűnőbb a szivárványszínű fóliázás az ablakokon, amit minden bizonnyal többen túlzásnak tartanak – persze kimondva-kimondatlanul ez a szándék mögötte. A hófehér fényezést az apró, jól elhelyezett narancsos kiegészítők törik meg, mint logó a hűtőrácson, a Maserati felirat a csomagtartón, vagy a felnik festése. Ha lehet, az utastér még rendhagyóbbra sikerült: az egész türkiz színben pompázik az ülésektől a műszerfalon át a kormánykerékig. A legkülönlegesebb részlet mégis az egyedi üvegeknek köszönhető. Az utastérbe belépő fényt úgy töri meg, hogy napszaktól függően színes fénybe borítja az utasteret. Bár jó kérdés, hogy ez mennyit tesz hozzá a vezetési élményhez.

Maserati Quattroporte Trofeo Unica utastér

Akinek megjött a kedve, és olthatatlan vágyat érez egy különleges olasz kocsi iránt, az árakért keresse fel a Maseratit.

Forrás:

Carbuzz

Ajánlott cikkek:

Szerző: Pannonhandel Invest Zrt.

Friss Híreink

Kis csúszással érkezik a Mercedes-AMG One a vásárlókhoz

Kis csúszással érkezik a Mercedes-AMG One a vásárlókhoz

Az F1-es motorral hajtott hiperautó a Nürburgring abszolút körrekordját is megdöntheti.

Tovább olvasom
A Porsche 2022-ben kezdi a szintetikus üzemanyag gyártását

A Porsche 2022-ben kezdi a szintetikus üzemanyag gyártását

2026-ban már közel 550 millió litert állítanának elő az e-üzemanyagból Chilében.

Tovább olvasom
Az új főnök csökkentené a Mercedes-AMG paletta méretét

Az új főnök csökkentené a Mercedes-AMG paletta méretét

A jövőben szorosabbra fűznék az együttműködést a Forma-1-es motorokat gyártó HPP részleggel.

Tovább olvasom
Négy vadiúj, tisztán elektromos modell érkezését jelentette be a Lotus

Négy vadiúj, tisztán elektromos modell érkezését jelentette be a Lotus

A cég hamarosan elkészülő kínai gyárában évente 150 ezer autó fog készülni.

Tovább olvasom