Különleges és radikális modellek a Maserati Fuoriserie programban

Klasszikus, sportos, futurisztikus és határozottan egyedi megjelenést kínálnak.

Rögtön azt követően, hogy a Maserati bemutatta vadonatúj MC20 szupersportautóját, az olasz gyártó bejelentette, hogy „Fuoriserie” néven egy különleges személyre szabási programot indít. Ráadásul egyből három modell esetében kínálja ezt a lehetőséget a vásárlóknak.

A Ghibli, a Levante és a Quattroporte exkluzív, Trofeo köntösbe bújtatott verziói a Centro Stile és a Garage Italia munkájának gyülmölcsei. A három autóhoz három különböző csomagot kínál a Maserati: a múlt hónapban bemutatott Ghibli Trofeóhoz a Corse, a Levantéhoz a Futura, míg a Quattroporéhoz az Unica pakk lesz elérhető.

Maserati Ghibli Trofeo Corse szemből

A Maserati szerint a Corse kivitel az „úrvezetőknek” készült, akik nagyra értékelik a klasszikus, időtlen stílust és a bolognai márka gazdag motorsport múltját. A Ghibli Trofeo Corse kasztnija egy különleges fényezési technikának köszönhetően csiszolt alumínium hatást tükröz, amelyen két, vörös versenycsík fut végig. Míg az utastérben mindent Alcantara borít, a vezetőülést pedig másabb színű bőrrel vonták be, mint az anyósülést.

Maserati Levante Trofeo Futura szemből

A Levante Trofeo Futura azoknak készül, akiket sokkal inkább a csúcstechnológiát és a sportos vezetést részesítik előnyben. Futurisztikus, újszerű színválasztékot kínálnak, mint a Graphite Blue, a fényezés pedig az apró + jeleknek köszönhetően úgy néz ki, mintha a kocsi éppen most érkezett volna egy 3D szkennerből. Az utastér pedig hűvösen modern érzetet kelt a szürke Alcantara és a fehér bőr kombinációjának révén.

Maserati Quattroporte Trofeo Unica szemből

A különkiadások közül az utolsó a Quattroporte Trofeo Unica, ami a Maserati szerint „azokat célozza, akik az igazán újszerű irányzatokat kedvelik.” A legszembetűnőbb a szivárványszínű fóliázás az ablakokon, amit minden bizonnyal többen túlzásnak tartanak – persze kimondva-kimondatlanul ez a szándék mögötte. A hófehér fényezést az apró, jól elhelyezett narancsos kiegészítők törik meg, mint logó a hűtőrácson, a Maserati felirat a csomagtartón, vagy a felnik festése. Ha lehet, az utastér még rendhagyóbbra sikerült: az egész türkiz színben pompázik az ülésektől a műszerfalon át a kormánykerékig. A legkülönlegesebb részlet mégis az egyedi üvegeknek köszönhető. Az utastérbe belépő fényt úgy töri meg, hogy napszaktól függően színes fénybe borítja az utasteret. Bár jó kérdés, hogy ez mennyit tesz hozzá a vezetési élményhez.

Maserati Quattroporte Trofeo Unica utastér

Akinek megjött a kedve, és olthatatlan vágyat érez egy különleges olasz kocsi iránt, az árakért keresse fel a Maseratit.

Forrás:

Carbuzz

Ajánlott cikkek:

Szerző: Pannonhandel Invest Zrt.

Friss Híreink

Íme 5 brutális sportautó 2021-ből

Íme 5 brutális sportautó 2021-ből

Porsche, Ferrari, McLaren… ezek ma a leginkább pályára kihegyezett közúti sportautók.

Tovább olvasom
400 lóerővel és drift üzemmóddal érkezik a 2022-es Audi RS3

400 lóerővel és drift üzemmóddal érkezik a 2022-es Audi RS3

Alaposan átdolgozták a jövő tavasztól elérhető az új Audi RS3 felfüggesztését.

Tovább olvasom
Teljesen új V12-es motort kap a Lamborghini Aventador utódja

Teljesen új V12-es motort kap a Lamborghini Aventador utódja

Az olasz autógyártó 10 év után leállítja az Aventador modell gyártását, a V12-es motor azonban továbbra is szerepel a vállalat jövőképében.

Tovább olvasom
Egyedi SUV-t készített a Maserati, nem akárki közreműködésével

Egyedi SUV-t készített a Maserati, nem akárki közreműködésével

A különleges autó a gyártó Fuoriserie programjának keretében született meg.

Tovább olvasom