Különleges Heritage Edition lesz 2018-ban a Nissan 370Z-ből

A 9 éves Nissan 370Z egy évig még biztosan kapható lesz, ráadásul 2018-ra a 370Z-t már Heritage Edition-felszereltséggel is lehet majd rendelni, ami esztétikai változtatásokat fog jelenteni a sportcoupé esetében.

Nissan 370Z

A vásárlók két szín közül is választhatnak, a Chicane Yellow és a Magnetic Black között, amikor összeállítják maguknak a Heritage Edition Z-t. A sárga Z-k speciális fekete visszapillantó tükörsapkákat, fekete díszítést kívülre és sárga kárpitozást kapnak. Ha valaki a fekete változatot választja, az a külsejére ezüst díszítést kap.

Továbbá mindegyik Heritage Edition szintén megkapja majd az összes frissítést, ami az alap 370Z modellekhez járnak majd 2018-ban. Ezek között szerepelnek a frissített fényszórók és indexek, újragondolt fényezés, krómozott kilincsek, valamint új kuplung a manuális váltóval kért darabokhoz.

Nissan 370Z

Az erőforrás maradt a 3.7 literes V6-os szívóbenzin motor, ami 332 lóerős teljesítményre és 366 Nm-es csúcsnyomatékra képes, ami mind a hátsókerekeket hajtja egy hatsebességes manuális vagy egy hétsebességes automata váltón keresztül.

2018 után az egyre öregedő Z-k jövője egyelőre bizonytalan, a Nissan eddig hallgatott ebben a témában. A pletykák elképzelhetőnek tartják, hogy a következő generációs Z-k inkább a Toyota 86 GT/Subaru BRZ kihívója lesz, bár ezek egy kategóriával a mostani Nissan 370Z alatt vannak. De akár az is elképzelhető, hogy egy nagyteljesítményű crossovert alkotnak a Nissan Z-ből (akárcsak a Mitsubishinél az Eclipse Cross is így alakult ki).

Nissan 370Z

2019-re lenne a Nissan Z-sorozat 50. évfordulója, így azt sem lehet teljesen kizárni, hogy a félcentenáriumra valami különlegességgel rukkol elő a Nissan!

Forrás:

Ajánlott cikkeink:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A jövő McLaren plug-in hibridje 2,3 másodpercet kér a 0-100-hoz

A jövő McLaren plug-in hibridje 2,3 másodpercet kér a 0-100-hoz

Összkerékhajtással lesz kapható, az első kerekeket elektromotor hajtja majd.

Tovább olvasom
Álcázás nélkül a 2020-as Volkswagen Golf GTI

Álcázás nélkül a 2020-as Volkswagen Golf GTI

Kémfotókon látható a következő generációs Volkswagen Golf GTI.

Tovább olvasom
Ütős luxus-roadstert készít a Bentley

Ütős luxus-roadstert készít a Bentley

A gyártó Mulliner divíziója szorgosan dolgozik az új modellen.

Tovább olvasom
Megérkezett a hibrid Polestar 1

Megérkezett a hibrid Polestar 1

A Volvo luxusmárkájának első önálló modellje már a szalonokban.

Tovább olvasom