Különleges megjelenésű Mercedes X-osztály érkezik

Fa és bőr ötvözete minden mennyiségben, a Pickup Designtól

Ez az X-osztály az egyik legérdekesebb megjelenésű Mercedes, ami a csillagos márka pick-upjából eddig készült. Az autót a Carlex Design platós teherautókra szakosodott divíziója, a Pickup Design készítette el, és elképesztő mennyiségű külső és belső átalakítást hajtottak rajta végre.

Az első és leginkább szembetűnő a kéttónusú fényezés. Az X-osztály kasztniját fehér és barna árnyalatra festették. Emellett az ajtók alsó részén is végigfut egy barna díszcsík, melyen a „Yachting Edition” felirat olvasható.

Mercedes-Benz X-osztály „Yachting Edition” szemből

A Pickup Design a platót különleges faborítással látta el. Igaz, a fa sokkal inkább hajlamos megsérülni, mint a pick-up platójának eredeti borítása. Így valószínűleg a jövendőbeli tulajdonosok sosem fogják rendeltetésének megfelelően használni, és például komolyabb mennyiségű építési törmelékkel megrakodni az X-osztályt.

A beltér is kifejezetten egyedire sikerült. A tuningcég nemcsak a műszerfal jelentős részét, de a kormánykereket is faborítással látta el. Emellett az ülések oldalát, a váltógombot, a kéziféket, a középkonzolt és az ajtópanelek bizonyos részeit is barna bőrrel húzták be. Egyéb felületeken, mint az ajtók és a műszerfal felső részén, valamint a kormány markolatán is barna Alcantara bőrt találunk. Míg a lábtérben található szőnyegeket egzotikus Zebrano fára cserélték.

Az X-osztály sportos megjelenését tovább erősíti a hűtőrácson, a légbeömlőkön és a sárvédőíveken található karbon betétek, és a Maybach S650 Coupéról kölcsönzött 20 collos könnyűfém felnik.

Mercedes-Benz X-osztály „Yachting Edition” beltere

A hírek szerint a Pickup Design mindössze 100 darabot készít az X-osztály Yachting Editionből, így nem árt igyekezni, ám arról egyelőre nincs információ, hogy mennyibe is fog kerülni a luxus-teherautó.

Valószínűleg nem ezek a legpraktikusabb módosítások egy olyan ember számára, aki szeretné munkavégzésre is használni az X-osztályos pick-upját, de ez garantáltan egy egyedi módja, hogy felkeltsük az emberek figyelmét.

Forrás:

Carscoops

Ajánlott cikkek:

Szerző: Pannonhandel Invest Zrt.

Friss Híreink

A BMW dizájnfőnökét nem zavarja, ha utálod az új vesét

A BMW dizájnfőnökét nem zavarja, ha utálod az új vesét

Christopher Weil szerint egy autó tervezése során a határokat kell feszegetni.

Tovább olvasom
A Lamborghini Aventador utódjában is marad a V12-es szívómotor

A Lamborghini Aventador utódjában is marad a V12-es szívómotor

A Siánhoz hasonlóan egy hibrid rendszer is segíti majd a hajtást.

Tovább olvasom
Ezért nem készült el soha a BMW i8 462 lóerős, Alpina változata

Ezért nem készült el soha a BMW i8 462 lóerős, Alpina változata

A négyhengeres motor használata tengernyi problémát okozott.

Tovább olvasom
720 lóerőt présel ki a Novitec a McLaren 620R-ből

720 lóerőt présel ki a Novitec a McLaren 620R-ből

Némi átalakítással hozzácsaptak még 100 lovat a méneshez.

Tovább olvasom