Leplezetlenül kapták lencsevégre az Audi RS Q8-at

Világos, hogy a mattfekete-vörös mintás Audinak rettentően jónak kell lennie.

Az Audi nem szégyenlősködik a Q8-as csúcsváltozatának tesztelésével, sok más gyártóval ellentétben nem viszi túlzásba a járgány álcázását. Még 2018-ban kaptál először lencsevégre, amikor is a lökhárítók rejtve maradtak, illetve a sárvédők és az ajtók alját is elfedték. Az új kémfotókon látszólag nincs rejtegetni való, az RS Q8 megmutatja a maga valóját.

Audi RS Q8 2020 szemből

Audiéknál amúgy sem szoktam fukarkodni a teljesítménnyel, hát még azoknál a modelleknél, amiknek a külsője és veszélyes ragadozót sejtet. Az óriási hűtőrács és a hatalmas légbeömlők körül vörös színben pompázó élek veszélyesen agresszív megjelenést kölcsönöznek az SUV-nek. A vörösre színezett élek körbe futnak az autón, kiemelve a két hatalmas ovál kipufogót a hátsó részen. Annak akinek bármi kétsége lenne azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú járgányt lát éppen, egy szolid, de sokatmondó Nürburgringet formázó zöld motívumot is felragasztottak a négy karika mellé.

Audi RS Q8 hátulról

A motorháztető alatt rejtegetett ménessel kapcsolatban korábban olyan pletykákat terjesztettek, hogy a Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid hajtásláncát használják majd. Ugyanakkor pletykáltak arról is, hogy az RS Q8 azt a 4.0 literes V8-as twin-turbós technikát kapja meg, amit a Lamborghini Urus használ. Mindkét esetben V8-as erőforrás hajtaná a vasat és az eddigi tapasztalatok alapján valószínű, hogy ezt valami enyhe hibrid hajtással támogatnák meg. A korábbi pletykák 670 lóerőt jósoltak az autónak, de méreteiből fakadóan a 600 paci biztosan meg lesz, amit egészen biztos, hogy quattro hajtással visznek az aszfaltra.

Audi RS Q8

Mivel az Audi csak júliusban adta ki az SQ8-at várhatóan odébb van még az erősebb RS modell bemutatása, de az sokat elárul a cég magabiztosságával kapcsolatban, hogy fedetlen állapotban teszteli ezt a modellt.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Kozma Ádám

Friss Híreink

740 lóerővel érkezik az Audi RS7-R ABT

740 lóerővel érkezik az Audi RS7-R ABT

Limitált kiadású RS7, ABT módra.

Tovább olvasom
Az új Mercedes-AMG CLA 45 S úgy hasít az Autobahnon, mint semmi más

Az új Mercedes-AMG CLA 45 S úgy hasít az Autobahnon, mint semmi más

Az új, 2020-as Mercedes-AMG CLA 45 S-t ismét próbára tették, ezúttal a német autópálya sebességkorlátozás nélküli szakaszán.

Tovább olvasom
Ez lesz a világ első manuális Lamborghini Huracánja

Ez lesz a világ első manuális Lamborghini Huracánja

Ez ízlés dolga, de azért elvinném egy körre...

Tovább olvasom
Teljesen elektromos Porsche Macan SUV a láthatáron

Teljesen elektromos Porsche Macan SUV a láthatáron

A második generációs Porsche Macan teljesen elektromosan is tud majd működni.

Tovább olvasom