Megérkezett a BMW M4 Cabrio Edition 30 Years

A BMW kiadott egy sajtóközleményt, amelyben bejelentették, hogy hivatalosan is megérkezett az új M4 Cabrio limitált kiadás, ami a típus 30 éves fennállásnak tiszteletére kapta nevét.

A modell összesen 300 példányban készül. A gyártó egy úgynevezett Competition Package teljesítménynövelő csomaggal szereli fel az új M4-et, mely duplaturbós, soros hathengeres benzinmotorral érkezik, ami 450 lóerős maximális teljesítményt képes nyújtani. Típus-specifikus SPORT-üzemmód is állítható a kocsiban, az adaptív M-futóművek menetstabilitására pedig a DSC-rendszer (Dynamic Stability Control) ügyel, valamint M-differenciálművet is kapott.

Az új limitált kiadás két nosztalgikus színnel debütál, az első modell tiszteletére a gyártó a Macao Blue színt választotta, az 1994-es második kiadás Dakar Yellow árnyalatának felelevenítése végett pedig Mandarin II kódú színben lesz kapható az új M4 Cabrio.

BMW M4 Cabrio Edition 30 Years Macao Blue és Mandarin II színben

A limitált kiadás apropójából a BMW alapfelszereltségként kínálja a Shadow Line külső felszerelési csomagot, ami dupla hűtőrács keretet, az első kerékjárati ív mögé inegrált légelvezető nyílásokat és 20 colos BMW M könnyűfém felniket jelent, amelyek a külön kiadás miatt Orbit Grey matt árnyalatúak lesznek.

Az utastérben teljes Merino bőr borítást álmodtak meg a BMW designerei, amely minden esetben követi az autó karosszéria-fényezésének színét, hogy teljes legyen a stílusos összhang. A Macao-Blue fényezéssel kért darabok Black/Fjord és Black/Silverstone ülés árnyalattal lesznek kaphatók, ami kiegészül a fejtámlákon lévő harmonizáló kék kontraszt varrással és a szőnyegeken lévő, megegyező színű szegélyezéssel.

BMW M4 Cabrio Edition 30 Years felülnézetből, tető nélkül, fekete bőr borításokkal, sárga szegélyezéses belsővel.

A Mandarin II karosszéria mellé pedig fekete bőr borítást és sárga varrásokat kap a tulajdonos. Mind a két fényezés mellé alapfelszereltségként járnak a karbon utastéri betétek. A küszöbléceken, fejtámlákon, és a műszerfal jobb első utas előtti részén különleges „30 Jahre Edition” feliratú logó jelenik majd meg, ami még sorszámozva is lesz egészen 300-ig bezárólag, így is utalva a kiadás különlegességére.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

2021-ben jön az 530 lóerős Mercedes-AMG GT Coupe

2021-ben jön az 530 lóerős Mercedes-AMG GT Coupe

54 lóerővel erősödik az alapkivitel.

Tovább olvasom
844 lóerős Le Mans Editiont készít a McLaren a Senna GTR-ből

844 lóerős Le Mans Editiont készít a McLaren a Senna GTR-ből

Az 1995-ös Le Mans-i győzelem 25. évfordulójára emlékezik a brit gyártó.

Tovább olvasom
Feltűnő külsővel és 948 lóerővel vadít a Nebulus Porsche Cayenne

Feltűnő külsővel és 948 lóerővel vadít a Nebulus Porsche Cayenne

Átírták a motorvezérlést és kivették a végsebesség limitert is, hogy jobban hasítson.

Tovább olvasom
Különleges és radikális modellek a Maserati Fuoriserie programban

Különleges és radikális modellek a Maserati Fuoriserie programban

Klasszikus, sportos, futurisztikus és határozottan egyedi megjelenést kínálnak.

Tovább olvasom