Híreink

Idén ősszel érkezhet a Mercedes AMG E63 S Wagon

Idén ősszel érkezhet a Mercedes AMG E63 S Wagon

Dátum: 2017-02-08

Még mindig azt hiszed, hogy egy kombi csak unalmas és lomha lehet? A Mercedes-AMG erre rácáfol. 

Az idei Genfi Autószalonon debütált a 2018-ban megjelenő Mercedes AMG E63 S Wagon, a családbarát verziója az E63 S szedánnak, amit a múlt évben mutattak be.

Az AMG szuper kombiból eddig soha nem látható energiákat hoztak ki a mérnökök. A 4.0 literes twin-turbós V8-as motor 603 lóerővel és 628 Nm nyomatékkal rendelkezik, ami 26 lóerővel és 38 Nm nyomatékkal több, mint a 2016-os E63 S Wagon teljesítménye (5.5, twin-turbo, V8). Az új modell 9 sebességes automata váltójában kettővel több fokozat van mint az előzőében. Az AMG által hangolt összkerékhajtás képes lesz Drift Mode-ban az erő 100%-át a hátsó kerekekre összpontosítani, így egy igazi csapatós kombi válhat belőle. 

Igaz, az AMG azt állítja, hogy az új kombi 3.4 alatt éri el a 100km/órás sebességet, de a Motortrend szerint a 0-ról 100-ra való gyorsulás mehet akár lejjebb is, hiszen az előző modell tesztelése során ők is ugyan ennyit mértek. 

Az új kombi egyik jellegzetessége, az adaptív légrugós futómű és motortartó bakok, a hat dugattyús féknyergek, 15.4 hüvelykes hűtött féktárcsákkal elől, 14.2 hüvelykes tárcsákkal hátul.  És mint a szedán változat, a Wagon is a legszélesebb nyomtávval rendelkezik majd az E-osztályban.

Mercedes AMG E63 S Wagon

Ez az autó tehát lehetőséget ad arra is, hogy villám gyorsan vidd a gyerekeket a suliba, de akár egy nagybevásárlást is megejthetsz vele, síelésről, nyaralásról nem is beszélve. Várhatóan ősszel jelenik majd meg a márkakereskedések üvegfalai mögött. Az áráról egyelőre nincs információ.

Ha Ön is hasonló Mercedesre vágyna, tekintse meg használt autó hirdetéseinket! 

Mercedes AMG E63 S Wagon

Forrás:

Vissza a cikkekhez