Híreink

Nyáron érkezhet a Jaguar XF Sportbrake kombi

Nyáron érkezhet a Jaguar XF Sportbrake kombi

Dátum: 2017-04-27

Az Jaguar XF kombi verziója a következő hónapoktól lehet örömére a családos apukáknak

A Jaguar XF Sportbrake az 5-ös BMW Touring és a Mercedes E- osztály Estate méltó ellenfele lehet a nyártól. A frissen készült képeken felfedezhető egy hatalmas panorámatető. A sportosra szabott kombi praktikusabbá válik szedán testvéréhez képest, a nagyobb csomagtartónak és hátsó utastérnek köszönhetően.

Jaguar XF Sportbrake

Ugyan arra az alumínium vázra épül, mint a lépcsőshátú változat, a motorpaletta  is megegyező erőforrásokat tartalmaz majd, az alap 2.0 literes dízel, illetve a 3.0 literes V6-os benzines és dízel közül lehet választani.  A vadonatúj Ingenium benzinmotor is opció lehet, amely a Jaguar LAnd Rover eddigi legfejlettebb erőforrása.

Jaguar XF Sportbrake

2017-es Jaguar FX motorjainak teljesítménye 161 lóerőtől 375-ig terjed, hátsó kerékhajtású autók, alapfelszereltségként pedig manuális hatfokozatú váltót kapnak, azonban nyolc sebességes automata is választható.

Jaguar XF Sportbrake

A szedán négy kerék meghajtással is kérhető, valószínűleg a kombiba is elérhető lesz. A Jaguar kombijai között majd legerősebb, XF S Sportbrake-et emlegethetjük.  Az elkövetkezendő hnapokban debütáló családi sport-kombi valamivel drágább lesz lépcsős hátú testvérénél, ára átszámítva, kb. 12 millió forintra tehető.

Forrás:

Ajánlott cikkeink:

 

Vissza a cikkekhez