A Brabus Top Mercedes modelljei

E-osztály, Sprinter, S-osztály vagy az Unimog – A Brabus 1977 óta alakítja át a Mercedes modelljeit. Itt a lehetőség gyönyörködni a legszebbekben!

A Brabus nem holmi kis tuning cég, hanem egy hivatalosan regisztrált autógyártó. Bodo Buschmann alapított a céget 1977-ben egyetemi csoporttársával, Klaus Brackmann-al. A cégnév a két vezetéknév első három betűjéből adódik össze - BRA-ckmann és BUS-chmann. A negyven év alatt sorra a kezük alá vettek minden Mercedest, a legtöbb tuningolt változatot a gyári modell megjelenésekor egy időben dobtak ők is a piacra. A kompakt A-osztálytól a legendás G-osztályig, vagy a praktikus Sprintertől a super sport AMG GT-ig, a Brabusnak minden Benz-re van egy egyedi terve.

Nem mellesleg az új E-osztály is újra lett hangolva! Görgess és ámulj!

Mercedes E 200 Brabus
A Brabus PowerXtra Sofware-Update-el a belépő szintű benzines E 200-ból 225 lóerőt és 330 Nm nyomatékot hoztak ki a gyári 184 és 300 helyett.
Brabus VIP Conference Lounge
A praktikus Sprinterből a Brabus egy guruló konferenciaszobát varázsolt. A Brabus VIP Conference Lounge névre keresztelt jármű új első spoilert, egyedi lökhárítókat, bi-xenon fényszórókat, LED nappali világítást kapott.
Brabus GLS XL
A GLS 63 teljesítménye akár egy sportautóé. 850 lóerő, 1450 Nm maximális nyomatékkal, ami a 2,6 tonnás kasztnit 4,2 másodperc alatt repíti fel 0-ról 100-ra.
Brabus GT S
A kifinomult GT S végsebessége 325 km/h és 3,6 másodpercre van szüksége, hogy elérje a százat,.. A Brabus 510-ről 600 lóerőre és 650-ről 750 Nm nyomatékra növelte a kétajtós teljesítményét.
GT 500 4x4
A G 500 4x4 – gyönyörűen átvariálták a motorháztetőt, lökhárítót, hűtőrácsot, fényszórókat. Egyedi kipufogórendszert is kapott a Brabustól, valamint 500 lóerőre húzták fel a V8-ast.

Forrás:

Autobild

Ajánlott cikkeink:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A jövő McLaren plug-in hibridje 2,3 másodpercet kér a 0-100-hoz

A jövő McLaren plug-in hibridje 2,3 másodpercet kér a 0-100-hoz

Összkerékhajtással lesz kapható, az első kerekeket elektromotor hajtja majd.

Tovább olvasom
Álcázás nélkül a 2020-as Volkswagen Golf GTI

Álcázás nélkül a 2020-as Volkswagen Golf GTI

Kémfotókon látható a következő generációs Volkswagen Golf GTI.

Tovább olvasom
Ütős luxus-roadstert készít a Bentley

Ütős luxus-roadstert készít a Bentley

A gyártó Mulliner divíziója szorgosan dolgozik az új modellen.

Tovább olvasom
Megérkezett a hibrid Polestar 1

Megérkezett a hibrid Polestar 1

A Volvo luxusmárkájának első önálló modellje már a szalonokban.

Tovább olvasom