Különleges Pikes Peak kiadás készült a McLaren 600LT-ből, de csak a denveriek kapnak belőle

A McLaren Denverben található kirendeltsége egy különleges kollekciót kínál a Pikes Peak hegyifelfutó szellemében.

A napokban a Kolorádó államban található denveri McLaren-kereskedő hat különleges McLaren 600LT Spidert mutatott be, egytől - egyig különleges aranyszínű kiegészítőkkel rendelkeznek.

A McLaren különleges kérésekkel foglalkozó részlege olyan egyedi árnyalatokba öltöztette ezt a gyönyörű modellt, amelyek a márka múltjának szerves részét képezi. Így az alábbi fantázianevekkel ellátott színeket vették elő: Black Gold, White Gold, Norello Red, Volcano Red, Aurora Blue, Midas Grey. Mindegyik példányon arany és fekete kiegészítő csíkok, valamint szatén arany felnik vannak. Az utóbbiakat titán csavarok rögzítik, számomra fura viszont nem központosított anyával oldották ezt meg.

McLaren 600LT Spider Pikes Peak kollekcióját jelző pakett

A teljesítmény nem változott, így minden autóban továbbra is az 570S-ből örökölt 3,8 literes ikerturbós V8-as erőforrás van, amely 592 lóerő és 620 Nm nyomaték leadására képes és 2,8 másodperc alatt éri el a 100 km/órát. A váltó is a standard maradt, viszont megkapták az MSO Club Sport csomagot.

Rengeteg szénszálas kiegészítőt kapott, többek közt az első koptató és az ülések is abból készültek, utóbbit a McLaren Sennából emelték át. Az egyedi kiadást könnyű felismerni az ülések fejrészén található hatalmas Pikes Peak logóról, ha nem lenne egyértelmű a többi kiegészítőt látva.

A McLaren 600LT Pikes Peak ülései

A felniken látható szatén arany az utastérben is visszaköszön, ugyanis a kormány közepén egy csík látható ebben az árnyalatban. A nagyobbra szabott pillangó váltók és az összes többi vizuális kontraszt vonal és a különleges kiadást jelző pakett is ebben pompázik.

A McLaren 600LT Pikes Peak kormánya

Mind a hat autót a McLaren gyártotta és kizárólag a Denveri McLaren kereskedés értékesíthet. Valószínűleg az árán is meg fog látszani, hogy összesen hat darab készült belőle, bár erről még nem nyilatkoztak. A sima 600 LT Spider listaára 256 500 dollártól, azaz 73 millió forinttól kezdődik.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

Kis késéssel, de megérkezett Svájcba a Chiron Pur Sport kiadása

Kis késéssel, de megérkezett Svájcba a Chiron Pur Sport kiadása

A Bugatti csúcsmodelljének új verzióját eredetileg a Genfi Autószalonon állították volna ki.

Tovább olvasom
Nevet is kapott a Jaguar leendő elektromos sportautója

Nevet is kapott a Jaguar leendő elektromos sportautója

Ez lenne a gyártó első tisztán villanyos kupéja.

Tovább olvasom
Sportback kivitel érkezik az új Q5-ből

Sportback kivitel érkezik az új Q5-ből

A ráncfelvarráson átesett Audi SUV egy új karosszériaváltozatot kap.

Tovább olvasom
Az 1500 lóerős Bugatti Divo a Zöld Pokolban köröz

Az 1500 lóerős Bugatti Divo a Zöld Pokolban köröz

Az 5,6 millió dolláros autót nem kímélik.

Tovább olvasom