A Mercedes bemutatja az AMG GT 4 ajtós coupe Edition 1 kiadását

A különleges modell kap némi külső belső kozmetikát

A Mercedes-AMG GT 4 ajtós coupé már most is az egyik legszebb 4 ajtós, amit a piacon találni. Ezt megtoldja még a gyártó egy különleges Edition 1 modellel, ami különböző extra finomításokat és aerodinamikai változtatásokat is tartalmaz.

A modell sötét, fegyverszürke színben érkezik, sport csíkokkal a motortetőn, az ajtókon a tetőn és a csomagtérajtón át ívelve. Továbbá minden esetben 21 colos AMG felniket is kap az autó, amik matt fekete színben díszelegnek a jármű alatt.

Mercedes-AMG GT 4 ajtós coupé Edition 1 kiadás hátsónézetből hivatalos brand fotón

Az új AMG aerodinamikai csomagjában megtalálható egy a gyárinál nagyobb első splitter, valamit extra légterelők az első lökhárítón, egy speciális diffúzor és egy fixen elhelyezett hátsó spoiler aminek szöge manuálisan állítható.

Az utastéren belüli változásokat is érintve, az ülések finoman megmunkált Nappa bőrből készültek, amelyeken sárga szegélyvarrások találhatóak, amikkel remekül harmonizálnak az sárga biztonsági övek. Minden felületi burkolaton a szénszálas borítás uralkodik, a markáns megjelenést remekül egészíti ki a memória funkciós ülések nyújtotta kényelem.

Mercedes-AMG GT 4 ajtós coupé Edition 1 kiadás utastér brand fotón

Az Edition 1 különleges panelmegvilágítást is kap az ajtók környékén, különleges AMG #63 fúvókák gondoskodnak a kabinhűtésről, és kiadás specifikus padlószőnyegek teszik még teljesebbé az összhatást. Az új AMG már teljesen egyértelműen sportkormánnyal érkezik, amelyen egyedi sárga színben megtalálható az Edition embléma.

Minden Edition 1 modell az AMG top motorjával érkezik, amely az AMG GT 4 ajtós Coupe GT 63 S modellben is van. Ez a szörnyeteg szív egy 4,0 literes iker-turbó feltöltésű V8-as, amely 630 lóerős teljesítményt ont ki magából. Ezzel a felállással a 0-ról 100 km/h sebességre való gyorsulási idő 3,1 másodperc, a maximálisan elérhető sebesség pedig 314 km/h.

Mercedes-AMG GT 4 ajtós coupé Edition 1 kormánykerék, a speciális edition emblémával

Az új AMG GT 4 ajtós 2019 elején érkezik az Európai piacra, ezzel egyidőben az USA kereskedőihez is kerül. Az első megvásárolható modellek a GT 63 és a GT 63 S lesz, azoknak a vásárlóknak, akik esetleg nem vágynak ennyire magas teljesítményre várniuk kell 2019 közepéig a GT 53 eljöveteléig.

Az induló árakról még nincs érdemi információ, az viszont biztos, hogy az Edition 1 első bemutatkozása az ADAC Zürich 24 órás futamán várható a Nürburgringen amelyet május 10-től 13-ig tartanak Németországban.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dinót a V6-os Porsche 718 Boxster riválisának és egyben a legolcsóbb modelljének állítanák be.

Tovább olvasom
Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

A Bugatti megmutatta mivel bővítené a kínálatát. A négyüléses Galibier koncepció nagyon ütős...

Tovább olvasom
Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ígéretéhez híven a Ferrari be is mutatta az egyik új modelljét, amely a várva-várt 812 Superfast nyitható tetős változata lett.

Tovább olvasom
Kémfotókon a 2020-as Q5

Kémfotókon a 2020-as Q5

Az Audi ráncfelvarrott SUV modelljét már javában tesztelik.

Tovább olvasom