Kémfotókon a BMW X3 M!

Végre készen áll a BMW, hogy felvegye a versenyt a Porsche Macan Turboval.

A BMW még júniusban rántotta le a leplet a 2018-as X3-ról. Akkor bepillantást nyerhettünk az alap xDrive30i és a sportosabb M40i modellekbe. Ám a legutóbbi lesifotók alapján úgy tűnik, egy mégsportosabb X3 M is a kínálat része lehet.

Kémfotókon a BMW X3 M

Az biztos, hogy már egy ideje hallottuk, hogy úton van az X3 M, így ez nem egy nagy meglepetés. A BMW azonban még hivatalosan nem erősítette meg, hogy a hír igaz. Amikor megérkezik, nagyobbat fog ütni, mint az X3 M40i a maga 355 lóerejével és 500 Nm nyomatékával. A madarak azt csiripelik, hogy az X3 M a BMW új S58-as motorját kapja, mely a 340i és M240i-ben található B58 tvábbfejlesztett változata. Körülbelül 100 extra lóerőre számítunk, ami alapján nagyjából 450-460 LE közé tehető az új modell.

Az X3 M-nek pedig a teljesítmény minden apró elemére szüksége lesz, ha szeretné felülmúlni a riválisait. A Mercedes áprilisban mutatta be a GLC63-mat 469 lóerővel és 650 Nm nyomatékkal, valamint az S verziőt, amely teljesítménye 503 lóerő 700 Nm nyomatékkal. A Porsche Macan Turbo csomagja is elérhető 440 lóerővel és 600 Nm nyomatékkal.

BMW X3 M

Ahogy a fotókon is látható, a BMW még rejtegeti a különleges kialakítás nagy részét, ám így is jó elképzelésünk lehet arról, hogy fog kinézni az X3M. Az agresszívabb első és hátsó elemek mellett a BMW négy hatalmas kipufogóval látta el a prototípust. A legnagyobb változások azonban a felfüggesztés és erőátvitel fejlesztésében rejlenek, ezek fogják jelenteni a valódi különbséget az X3 M és a többi hasonló autó között.

Forrás:

Motortrend

Szerző: User Admin

Friss Híreink

12 év után leáll a Maserati GranTurismo gyártása

12 év után leáll a Maserati GranTurismo gyártása

Egy különleges kiadással búcsúzik a gyártó, amely a Zeda nevet kapta.

Tovább olvasom
Érkezik a BMW M340d - dízelként is dögös ez a kombi

Érkezik a BMW M340d - dízelként is dögös ez a kombi

Jövőre bemutatkozik az M3-as kombi BMW dízel változata.

Tovább olvasom
A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A frissített versenyautóban elérhető a az ABS és a kipörgésgátló menet közbeni változtatása.

Tovább olvasom
A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A modern Elan lehet a Lotus által kifejlesztett új moduláris sportautó-platform egyik gyümölcse.

Tovább olvasom