Új Range Rover érkezik

2017-ben kezdődik az új Range Rover értékesítése. A külsőhöz csak finoman nyúlnak, viszont jelentősen csökken az új verzió súlya és sok új technikai újítást is bevezetnek.

A Land Rover konszern 2017-ben kihozza a piacra az 5. generációs Discoveryt. Az új front sokkal jobban fog hasonlítani a Range Roverre, a keskeny fényszórókkal és a sportos hűtő ráccsal, viszont nem mond le a divat kedvéért a végig vízszintes tető vonalról és a terepjáró képességeiről.

Range Rover
Az első darabot a Párizsi autószalonon tekinthetjük majd meg, amely október 1-jén nyitja meg a kapuit az érdeklődök előtt.

Egyébként az új modell alumínium alvázra van tervezve - más néven „Premium Lightweight Archiecture” – ezzel vált elérhetővé, hogy az autó súlya mintegy 300kg-val könnyebb lett.

Technikai úttörő lesz az új Discovery: Különleges lézer kivetítések fogják segíteni még tovább a parkolást, hogy a hatalmas autón egy karcot se ejtsünk a parkolások alkalmával. Valószínűleg ezt a funkciót tovább fejlesztve később a sofőrök a gyalogosok számára tudnak majd jelezni, hogy merre szeretnének kanyarodni, vagy, hogy átengedik őket az úton. Mindezek mellé a motorháztető egy részét áttetszővé téve arra is tud majd kivetíteni a vezető.

Mint a Mercedes és a BMW esetében a Land Rovernél is elérhető lesz a távirányítós beparkolás.

A Land Rover a Jaguar XE és XF 4 és 6 hengeres motorjait szánja az új Discovery-nek, emellett tervezik egy 2 literes Hybrid verzió megvalósítását is.

A jövőbe mutató csúcstechnikának ára lesz, az új modell alapára 49 000 EUR lesz.

Ajánlott cikkeink:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dinót a V6-os Porsche 718 Boxster riválisának és egyben a legolcsóbb modelljének állítanák be.

Tovább olvasom
Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

A Bugatti megmutatta mivel bővítené a kínálatát. A négyüléses Galibier koncepció nagyon ütős...

Tovább olvasom
Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ígéretéhez híven a Ferrari be is mutatta az egyik új modelljét, amely a várva-várt 812 Superfast nyitható tetős változata lett.

Tovább olvasom
Kémfotókon a 2020-as Q5

Kémfotókon a 2020-as Q5

Az Audi ráncfelvarrott SUV modelljét már javában tesztelik.

Tovább olvasom