Indul a TESLA.hu

A tesla.hu-n egyszerűbb lesz Teslát rendelni itthonra, mint eddig valaha.

Egyre inkább felkapott téma a Tesla autók beszerzésének lehetősége Magyarországon, ami logikus következménye lehet a megnövekedett keresletnek. Az amerikai autógyár termékeinek létjogosultsága már nem megkérdőjelezhető az öreg kontinensen sem, hiszen a villanyautózás valós jövőkép a legnagyobb autógyárak számára is. Az egyes közép- és kelet-európai országokban élő potenciális Tesla vásárlókat azonban a Tesla Motors még nem tart elég erős közönségnek, és hivatalos Tesla Store még nem szolgálja ki őket, ezért indul a www.tesla.hu.

tesla.hu magyar Tesla rendelés

Igények és fizetőképes kereslet viszont van, amit ki kell szolgálni. Ma Magyarországhoz legközelebb Bécsben van hivatalos Tesla képviselet, de az országok közötti ügyintézési folyamat, a beszerzés és a későbbi garanciális ügyek intézése sok esetben macerás utazgatásokat igényel. Itt jön a képbe a Magyar Autókereskedőház Zrt. amely az elmúlt pár évben számos Tesla modellt szállított le megrendelőinek. A megnövekedett kereslet új szintre emelte a magyarországi Tesla gépjárművek forgalmazását, a vásárlási lehetőségek egyértelműsítésére pedig a MAH Zrt. elindítja a tesla.hu oldalt.

A tesla.hu célja teljesen átláthatóvá tenni a jelenlegi lehetőségeket azok számára, akik saját igényeiknek megfelelően konfigurált új Teslát szeretnének vásárolni itthon. Bár a Tesla Motors hivatalos képviseletet nem üzemeltet Magyarországon, a vásárlással kapcsolatos ügymenetben egy emelt törzstőkével működő részvénytársaság segíti a vásárlókat. Az ügyfeleknek sem volt még semmilyen problémája a leszállított Teslákkal kapcsolatban, a megrendelői szerződésben foglaltak minden esetben teljesültek.

tesla.hu Model Y előrendelés

A most induló tesla.hu-n a leendő ügyfelek könnyedén konfigurálhatják magukra a megrendelni kívánt modellt, azonnal láthatják az egyes extrák milyen összeggel növelik meg a végleges árat. Az egyszerű konfigurációs művelet után nincs más dolguk, mint elküldeni a megrendelést, ami kapcsán az ügyintézést végző értékesítő felveszi a vásárlóval a kapcsolatot az ügymenet véglegesítéséhez. Így bár a gyártó nem biztosít vásárlási lehetőséget a magyar közönség számára, egy Tesla színvonalához méltó szolgáltatást kapnak a vásárlók.

A MAH Zrt.-nél rendelt Teslák ügymenete az egyösszegű kifizetéssel történő vásárlások esetén a legegyszerűbb, ami érthető, de többféle fizetési konstrukciót is nagy rutinnal kezelnek. Mivel a cég a Nemzeti Banknál független pénzügyi közvetítőként van regisztrálva, több magyarországi nagy bankkal van szerződéses jogviszonyban, így kifejezetten széles finanszírozási palettát kínál ügyfeleinek.

Forrás:

Ajánlott cikkek:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A frissített versenyautóban elérhető a az ABS és a kipörgésgátló menet közbeni változtatása.

Tovább olvasom
A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A modern Elan lehet a Lotus által kifejlesztett új moduláris sportautó-platform egyik gyümölcse.

Tovább olvasom
Ha már nem bírsz tovább várni az RS Q8-ra itt az SQ8 az ABT-től

Ha már nem bírsz tovább várni az RS Q8-ra itt az SQ8 az ABT-től

Az SQ8 ABT-t jól telepakolták lóerővel meg egy kis extra nyomatékkal és 23-as felniket is felpattintottak rá, nagyon kívánatos lett.

Tovább olvasom
Elektromos városi crossover lesz a következő Audi TT

Elektromos városi crossover lesz a következő Audi TT

Nem fogy, ezért nem gyártják tovább a sportos kupét. Hiányozni fog.

Tovább olvasom