Mercedes S350d AMG bérlés, ha szükséged van luxusra

A legtöbb autóbérléssel foglalkozó cég inkább a tömegigényeket szolgálja ki, de van egy teljesen más szint, a luxuskategória is

Ha azt mondják, autóbérlés, a legtöbb embernek a kis- és középkategóriás autók bérlése jut az eszébe, esetleg az egyre terjedőben lévő közösségi autók, elektromos autók.

Persze, vannak élethelyzetek, amikor ezek is megfelelnek, mégsem fognak tudni soha minden igényt kielégíteni, egész egyszerűen azért, mert aki ilyen autókat bérel, sokkal fontosabb neki, hogy eljuthasson A-ból B-be, mint bármi egyéb.

Viszont ezek az autók soha nem fognak eleganciát, erőt és hatalmat sugározni magukból, semmilyen reprezentációs célból nem lehet velük megmutatkozni. Ha ilyesmire van szükséged, akkor a prémiummárkák között kell keresgetned, azok közül is a Mercedes-Benz, amihez a legtöbb ember fejében már automatikusan kapcsolódik a luxus és az elegancia.

Mercedes-Benz S350 AMG bérlés

A taxitársaságok között van olyan, amelyik Mercedes-flottát tart fenn, azonban a 200 darabból álló flotta frissen tartása embert próbáló feladat, az ő állományukat is a W211-es E-osztályú Mercedesek adják.

Egy E-osztályú Mercedes, amit 2002 és 2009 között gyártottak lenne a csúcs? Azóta már a W212-t is leváltotta a jelenlegi legújabb E-osztályú Mercedes, a W213-as, és akkor még mindig csak egy E-osztályról van szó.

Ha a valódi luxus a cél, egy S-osztálynál lejjebb nem lehet adni. Ha viszont S-osztály, máris sokkal korlátozottabb lehetőségek állnak rendelkezésedre, hiszen nem sok vállalkozás ad bérbe ilyen szintű autót, legfőképpen azért, mert pont a reprezentációs célra mindig frissnek kell lennie az adott autónak.

Mercedes-Benz S350 AMG bérlés

A Pannonhandel Zrt-től azonban most lehetőséged van egy valódi luxusautó bérlésére, egy Mercedes-Benz S350d AMG képében, ráadásul a Lang, vagyis hosszított kivitelben, full extrával.

És hogy a full extra mit takar egy ilyen autó esetében? A nagybetűs Kényelmet. Csodálatos kialakítású belső teret, vajbőr belsővel, olyan finom légrugókkal, hogy a fekvőrendőrt apró huppanás csupán. Természetesen a 4 zónás digit klíma alap, mint ahogy a masszázsülések is.

Mercedes-Benz S350 AMG bérlés

A multimédia mellett se lehet szó nélkül elmenni, hátul két képernyő áll rendelkezésére az utasoknak. De hogy ne csak a szemetek, hanem a fületek is kényeztetve legyen, arról a Burmester-hangrendszer gondoskodik.

Kényelem ide vagy oda, az erő sem hiányozhat az autóból, erről a V6-os dízelmotor gondoskodik, aminek alap 258 LE-jét feljebb tornázza a Brabus-tuning egészen 320 LE-re, így biztosítva, hogy mindig a megfelelő tempóval haladhasson az autó. A Mercedes zászlóshajója természetesen már olyan finomra hangolt motorral jár, hogy az utastérbe szinte be sem szűrődik a hangja, nehogy bármi is megzavarja az élményt. Mert ezzel az autóval, ebben az autóban, minden pillanat egy élmény.

Képzett sofőrünk gondoskodik arról, hogy a tökéletes élményt ne zavarja semmi, ne az útra kelljen koncentrálni, hanem hogy önfeledten élvezhesd azt a kényelmet, amit a Mercedes csúcsa tud nyújtani!

Mercedes-Benz S350 AMG bérlés

Kedvező áron bérelheted ki nálunk a legújabb S-osztályt, ha arra van szükséged, hogy emeld a pillanat fényét, bármire is kell, legyen az üzleti tárgyalás, vagy esküvő!

Ha kíváncsi vagy, szeretnél belekóstolni milyen is lehet egy S-osztáy kényelme, keresd fel kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Ajánlott cikkeink:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

Az Audi Sport szerint az R8 hibrid lehet, de elektromos nem

Az Audi Sport szerint az R8 hibrid lehet, de elektromos nem

A harmadik generációs R8-at valószínűleg egy hibrid V10-es hajtja majd.

Tovább olvasom
Egy Porsche 718 Spyder 306 km/órával repesztett az Autobahnon

Egy Porsche 718 Spyder 306 km/órával repesztett az Autobahnon

Ráadásul egy videót is feltöltött az őrült tempóról.

Tovább olvasom
Különleges kiadással, több szénszállal és erősebb motorral hódít tovább a Ford GT

Különleges kiadással, több szénszállal és erősebb motorral hódít tovább a Ford GT

Néhány meglepő újítással frissült a legendás verda.

Tovább olvasom
A 2021-es Kia Sorento a Genfi Autószalonon kerül bemutatásra

A 2021-es Kia Sorento a Genfi Autószalonon kerül bemutatásra

A Kia vadonatúj közepes méretű SUV-ját március 3-án mutatják be Genfben.

Tovább olvasom