Mercedes S350d AMG bérlés, ha szükséged van luxusra

A legtöbb autóbérléssel foglalkozó cég inkább a tömegigényeket szolgálja ki, de van egy teljesen más szint, a luxuskategória is

Ha azt mondják, autóbérlés, a legtöbb embernek a kis- és középkategóriás autók bérlése jut az eszébe, esetleg az egyre terjedőben lévő közösségi autók, elektromos autók.

Persze, vannak élethelyzetek, amikor ezek is megfelelnek, mégsem fognak tudni soha minden igényt kielégíteni, egész egyszerűen azért, mert aki ilyen autókat bérel, sokkal fontosabb neki, hogy eljuthasson A-ból B-be, mint bármi egyéb.

Viszont ezek az autók soha nem fognak eleganciát, erőt és hatalmat sugározni magukból, semmilyen reprezentációs célból nem lehet velük megmutatkozni. Ha ilyesmire van szükséged, akkor a prémiummárkák között kell keresgetned, azok közül is a Mercedes-Benz, amihez a legtöbb ember fejében már automatikusan kapcsolódik a luxus és az elegancia.

Mercedes-Benz S350 AMG bérlés

A taxitársaságok között van olyan, amelyik Mercedes-flottát tart fenn, azonban a 200 darabból álló flotta frissen tartása embert próbáló feladat, az ő állományukat is a W211-es E-osztályú Mercedesek adják.

Egy E-osztályú Mercedes, amit 2002 és 2009 között gyártottak lenne a csúcs? Azóta már a W212-t is leváltotta a jelenlegi legújabb E-osztályú Mercedes, a W213-as, és akkor még mindig csak egy E-osztályról van szó.

Ha a valódi luxus a cél, egy S-osztálynál lejjebb nem lehet adni. Ha viszont S-osztály, máris sokkal korlátozottabb lehetőségek állnak rendelkezésedre, hiszen nem sok vállalkozás ad bérbe ilyen szintű autót, legfőképpen azért, mert pont a reprezentációs célra mindig frissnek kell lennie az adott autónak.

Mercedes-Benz S350 AMG bérlés

A Pannonhandel Zrt-től azonban most lehetőséged van egy valódi luxusautó bérlésére, egy Mercedes-Benz S350d AMG képében, ráadásul a Lang, vagyis hosszított kivitelben, full extrával.

És hogy a full extra mit takar egy ilyen autó esetében? A nagybetűs Kényelmet. Csodálatos kialakítású belső teret, vajbőr belsővel, olyan finom légrugókkal, hogy a fekvőrendőrt apró huppanás csupán. Természetesen a 4 zónás digit klíma alap, mint ahogy a masszázsülések is.

Mercedes-Benz S350 AMG bérlés

A multimédia mellett se lehet szó nélkül elmenni, hátul két képernyő áll rendelkezésére az utasoknak. De hogy ne csak a szemetek, hanem a fületek is kényeztetve legyen, arról a Burmester-hangrendszer gondoskodik.

Kényelem ide vagy oda, az erő sem hiányozhat az autóból, erről a V6-os dízelmotor gondoskodik, aminek alap 258 LE-jét feljebb tornázza a Brabus-tuning egészen 320 LE-re, így biztosítva, hogy mindig a megfelelő tempóval haladhasson az autó. A Mercedes zászlóshajója természetesen már olyan finomra hangolt motorral jár, hogy az utastérbe szinte be sem szűrődik a hangja, nehogy bármi is megzavarja az élményt. Mert ezzel az autóval, ebben az autóban, minden pillanat egy élmény.

Képzett sofőrünk gondoskodik arról, hogy a tökéletes élményt ne zavarja semmi, ne az útra kelljen koncentrálni, hanem hogy önfeledten élvezhesd azt a kényelmet, amit a Mercedes csúcsa tud nyújtani!

Mercedes-Benz S350 AMG bérlés

Kedvező áron bérelheted ki nálunk a legújabb S-osztályt, ha arra van szükséged, hogy emeld a pillanat fényét, bármire is kell, legyen az üzleti tárgyalás, vagy esküvő!

Ha kíváncsi vagy, szeretnél belekóstolni milyen is lehet egy S-osztáy kényelme, keresd fel kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Ajánlott cikkeink:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dinót a V6-os Porsche 718 Boxster riválisának és egyben a legolcsóbb modelljének állítanák be.

Tovább olvasom
Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

A Bugatti megmutatta mivel bővítené a kínálatát. A négyüléses Galibier koncepció nagyon ütős...

Tovább olvasom
Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ígéretéhez híven a Ferrari be is mutatta az egyik új modelljét, amely a várva-várt 812 Superfast nyitható tetős változata lett.

Tovább olvasom
Kémfotókon a 2020-as Q5

Kémfotókon a 2020-as Q5

Az Audi ráncfelvarrott SUV modelljét már javában tesztelik.

Tovább olvasom