A GT Sport-ban bemutatkozik a Peugeot L750 R HYbrid

Akár 10,000-es fordulaton is pörgetheted a Peugeot L750 R HYbrid motorját, az ebben a hónapban érkező Gran Turismo Sportban!

A Peugeot L750 R HYbrid koncepciója gázzal hajtott motorral rendelkezik, amely 580 lóerőt szállít és akár 10,000-es fordulatra is képes. A lítium-ion akkumulátorok egy elektromos motort is működtetnek, amely további 170 lóerőt biztosít, így akár egy 750 lóerős hibrid szupersport autóval is versenyezhetsz a Gran Turismo Sport PlayStation 4 videójátékban.

Peugeot L750 R HYbrid

Az teljes hajtás és a 7 sebességes versenyváltó a hátsó tengelyen ül, kiváló súlyelosztást biztosítva. A teljesítmény növelés érdekében a Peugeot kovácsolt magnézium kerekeket, kétkörös hidraulikus fékrendszert, négy szellőző karbon féktárcsát és független első és hátsó felfüggesztést kapott, amely a jármű sebességétől függően változtatja a menetmagasságot. Köszönhetően a nagyrészt szénszálas karosszériának, az autó súlya alig haladja meg az 825 kilót.

Peugeot L750 R HYbrid

Az L750 R HYbrid egy hasonló sportkocsi nyomdokaiba lép a Gran Turismóban, az elmúlt évben ugyanis a Peugeot az L500 R-rel debütált, amely szintén gázos motorral, viszont két elektromotorral produkálta az 500 lóerőt. A friss koncepció 175 kilogrammal könnyebb és 2.4 másodperc alatt futja meg a 0-100-as sprintet, egy tizedmásodperccel gyorsabban, mint elődje.

Peugeot L750 R HYbrid

A Gran Turismo sorozat a Play Station exkluzív autós játéka, melynek készítői nagy múltra és tapasztalatra tekintenek vissza. A következő rész, a Gran Turismo Sport valószínűleg történelmet fog írni, ugyanis az lélegzetelállító látványvilággal rendelkező előzetesek elég meggyőzően hatnak. A teljes változat még ebben a hónapban megjelenhet PS4-re.

Forrás:

Motortrend

Ajánlott cikkeink:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dino kaphat utódot a közeljövőben?

A Ferrari Dinót a V6-os Porsche 718 Boxster riválisának és egyben a legolcsóbb modelljének állítanák be.

Tovább olvasom
Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

Ülésenként két kipufogó, na ez a nem semmi! - Bugatti Galibier

A Bugatti megmutatta mivel bővítené a kínálatát. A négyüléses Galibier koncepció nagyon ütős...

Tovább olvasom
Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ferrari 812 GTS: a V12-es spider visszatért

Ígéretéhez híven a Ferrari be is mutatta az egyik új modelljét, amely a várva-várt 812 Superfast nyitható tetős változata lett.

Tovább olvasom
Kémfotókon a 2020-as Q5

Kémfotókon a 2020-as Q5

Az Audi ráncfelvarrott SUV modelljét már javában tesztelik.

Tovább olvasom