A Mercedes-Benz is belép az autóbérlős bizniszbe

Jobb későn, mint soha, végre a Mercedes-Benz is felírta magát a listára, ahol az Audi, a BMW, a Volvo, és a Porsche is tanyázik.

Vezesd bármelyik Mercedes modellt „csupán” havi 286.000 forintról induló bérleti díjért. Mit kell tenned? Semmi mást csak letöltöd az applikációt, és már válogathatod is a luxusautót, amivel egy hónapig közlekedhetsz. Három szintet tudsz feloldani az applikáción belül, mint felhasználó. Signature – Reserve – Premier ezeknek árai 1095 és 2995 dollár között változnak, azaz, 286 000 forinttól 783.000 forintig bezárólag.

A regisztrációnál is akad egy díj, amit kikell fizetni, mégpedig egyszeri regisztrációs díj, amely 495 dollár, azaz 129 457 forint. Ennek kiegyenlítése után már kezdődhet is a böngészés és eldöntheted, hogy melyik luxus géppel töltesz el egy szép hónapot. És már szállítják is az ajtód elé teli tankkal.

És eddig volt szép a mese, hiszen ahhoz, hogy mindez ilyen könnyedén menjen, vagy Nashville-ben kell élned, vagy Philadelphiában. Hát egyik sincs közel. Sajnos jelenleg a Volvo az egyetlen gyártó, aki nemzetközi méretekben gondolkodik efelől, de van egy érzésem, hogy erre azért lesz kereslet rendesen és később beszállnak a többiek is.

Mercedes-Benz C-osztály Coupé a Genfi Autószalonon

Valahogy ezen nem is csodálkozom, 2018-ban a Volvo rengeteget próbált tenni az ügyfeleiért, illetve elindították a Polestar 1-et is, amely önálló brandként folytatja útját az elektromos autók világában. Úgy tűnik meghálálják, hogy a nagy és a szakmai közönség is nekik adta Az Év Autója 2018 címet. Én mindig bírtam a svédeket, most sem csalódom.

„Mindig arra törekszünk, hogy az ügyfelek igényeit és kívánságait tartsuk szem előtt, valamint, hogy új embereket hozzunk össze a márkával” – nyilatkozta Dietmar Exler, a Mercedes-Benz USA-vezérigazgatója.

Mercedes-AMG GT C Roadster menetközben fényképezve

Tudjuk, hogy létezik a piaci rés, amiben vannak emberek, akik ki és be akarnak szállni a járművekből, attól függően, hogy mire van éppen szükségük, vagy mit akarnak egy adott időpontban, esetleg nem akarnak saját autót vásárolni egyelőre. Éppen ezért izgatottan várjuk, hogy milyen módon kavarjuk fel az állóvizet az új Mercedes-Benz Collectionnel.

Nos nekem egyelőre úgy fest, hogy mint oly sok minden más, ami az autózással kapcsolatos ez is a gazdagok sportja lesz Magyarországon, de nem kizárt, hogy képesek lesznek egy épeszű pénztárca barát árképzésre. Az ötlet jó. Várom a megvalósítást!

Forrás:

Motortrend

Ajánlott cikkek:

Szerző: User Admin

Friss Híreink

Érkezik a BMW M340d - dízelként is dögös ez a kombi

Érkezik a BMW M340d - dízelként is dögös ez a kombi

Jövőre bemutatkozik az M3-as kombi BMW dízel változata.

Tovább olvasom
A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A versenypálya ördöge lehet a 2020-as Audi R8 LMS GT4

A frissített versenyautóban elérhető a az ABS és a kipörgésgátló menet közbeni változtatása.

Tovább olvasom
A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A Lotus Elanra még várni kell, de megéri

A modern Elan lehet a Lotus által kifejlesztett új moduláris sportautó-platform egyik gyümölcse.

Tovább olvasom
Ha már nem bírsz tovább várni az RS Q8-ra itt az SQ8 az ABT-től

Ha már nem bírsz tovább várni az RS Q8-ra itt az SQ8 az ABT-től

Az SQ8 ABT-t jól telepakolták lóerővel meg egy kis extra nyomatékkal és 23-as felniket is felpattintottak rá, nagyon kívánatos lett.

Tovább olvasom