Kiszivárgott képek a ráncfelvarrott TT-ről

A két ajtós TTS merőben sportosabb stílust kap és a már pedzegetett képeken is látszik, hogy egy alacsonyabb verzió is érkezhet

Újabb képek csúsztak ki a gyártó kezei közül az érkező, ráncfelvarrott TTS-ről. Ezeken már jól megfigyelhetőek a finom, design körüli változtatások, amelyekre már joggal számíthatsz az új két ajtós esetében.

2019 Audi TTS ráncfelvarrott verzió kiszivárgott fotón

Az instagramra postolt képek azt mutatják, hogy az új TTS agresszívabb vonalvezetést kap, valamint egy frissített első splittert és diffúzort. A Nürburgringen már szúrtak ki tesztelés alatt álló darabokat, ezeken is kivehetőek az újdonságok.

Pontos információ ugyan még nem érkezett a teljesítmény adatokkal kapcsolatban. A pletykák szerint és az általános feltételezések alapján valószínűleg marad az eddigi motor paletta. Ez magába foglal egy 1,8 literes TFSI, egy 2,0 literes TFSI és egy 2,0 literes TDI verziót.

A dízelmotorok eladása az elmúlt évben csak nem a felére csökkent, főleg Anglia területén érezhető ez a változás. 2017-ben a TT eladások mindösszesen 16%-át tették ki a dízelmotoros változatok, ami 7767 eladott darabot jelent. Ez is jól mutatja, hogy lassanként leáldozóban van a dízeleknek így meg lehet, hogy az Audi TT palettájáról is lekerül ez a motor opció.

Audi TTS tesztelés alatt a Nürburgringen, hátsó nézetből

A benzines változatok terén az Audi valószínűleg a jelenlegi erőátviteli rendszerek hatékonyságán fog dolgozni és javítani azokon. Még a turbó feltöltős TT RS 2,5 literes öthengeres motorján is csak finomhangolásokat végez majd a gyártó. Ezzel várhatóan 400 lóerő fölé emelkedik a jelenlegi 395 lóerős teljesítménye az RS-nek.

A legfrissebb TT az Audi Virtual Cockpit rendszerének fényét is hivatott emelni, persze nem túlzásokba esve. A ráncfelvarrott verzióban ugyan, ezen a téren is lesznek változások, nem ezek lesznek a húzó módosítások. Várhatóan az új TT idén még nem kerül az utakra, a debütálás és a bemutatkozás azonban esedékes lehet. A kiszivárgott fotók alapján már roppantul előrehaladott állapotban van az új TTS.

Forrás:

Autocar

Ajánlott cikkek:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

A jövő McLaren plug-in hibridje 2,3 másodpercet kér a 0-100-hoz

A jövő McLaren plug-in hibridje 2,3 másodpercet kér a 0-100-hoz

Összkerékhajtással lesz kapható, az első kerekeket elektromotor hajtja majd.

Tovább olvasom
Álcázás nélkül a 2020-as Volkswagen Golf GTI

Álcázás nélkül a 2020-as Volkswagen Golf GTI

Kémfotókon látható a következő generációs Volkswagen Golf GTI.

Tovább olvasom
Ütős luxus-roadstert készít a Bentley

Ütős luxus-roadstert készít a Bentley

A gyártó Mulliner divíziója szorgosan dolgozik az új modellen.

Tovább olvasom
Megérkezett a hibrid Polestar 1

Megérkezett a hibrid Polestar 1

A Volvo luxusmárkájának első önálló modellje már a szalonokban.

Tovább olvasom