Kiszivárgott képek a ráncfelvarrott TT-ről

A két ajtós TTS merőben sportosabb stílust kap és a már pedzegetett képeken is látszik, hogy egy alacsonyabb verzió is érkezhet

Újabb képek csúsztak ki a gyártó kezei közül az érkező, ráncfelvarrott TTS-ről. Ezeken már jól megfigyelhetőek a finom, design körüli változtatások, amelyekre már joggal számíthatsz az új két ajtós esetében.

2019 Audi TTS ráncfelvarrott verzió kiszivárgott fotón

Az instagramra postolt képek azt mutatják, hogy az új TTS agresszívabb vonalvezetést kap, valamint egy frissített első splittert és diffúzort. A Nürburgringen már szúrtak ki tesztelés alatt álló darabokat, ezeken is kivehetőek az újdonságok.

Pontos információ ugyan még nem érkezett a teljesítmény adatokkal kapcsolatban. A pletykák szerint és az általános feltételezések alapján valószínűleg marad az eddigi motor paletta. Ez magába foglal egy 1,8 literes TFSI, egy 2,0 literes TFSI és egy 2,0 literes TDI verziót.

A dízelmotorok eladása az elmúlt évben csak nem a felére csökkent, főleg Anglia területén érezhető ez a változás. 2017-ben a TT eladások mindösszesen 16%-át tették ki a dízelmotoros változatok, ami 7767 eladott darabot jelent. Ez is jól mutatja, hogy lassanként leáldozóban van a dízeleknek így meg lehet, hogy az Audi TT palettájáról is lekerül ez a motor opció.

Audi TTS tesztelés alatt a Nürburgringen, hátsó nézetből

A benzines változatok terén az Audi valószínűleg a jelenlegi erőátviteli rendszerek hatékonyságán fog dolgozni és javítani azokon. Még a turbó feltöltős TT RS 2,5 literes öthengeres motorján is csak finomhangolásokat végez majd a gyártó. Ezzel várhatóan 400 lóerő fölé emelkedik a jelenlegi 395 lóerős teljesítménye az RS-nek.

A legfrissebb TT az Audi Virtual Cockpit rendszerének fényét is hivatott emelni, persze nem túlzásokba esve. A ráncfelvarrott verzióban ugyan, ezen a téren is lesznek változások, nem ezek lesznek a húzó módosítások. Várhatóan az új TT idén még nem kerül az utakra, a debütálás és a bemutatkozás azonban esedékes lehet. A kiszivárgott fotók alapján már roppantul előrehaladott állapotban van az új TTS.

Forrás:

Autocar

Ajánlott cikkek:

Szerző: Háfra Zsolt

Friss Híreink

844 lóerős Le Mans Editiont készít a McLaren a Senna GTR-ből

844 lóerős Le Mans Editiont készít a McLaren a Senna GTR-ből

Az 1995-ös Le Mans-i győzelem 25. évfordulójára emlékezik a brit gyártó.

Tovább olvasom
Feltűnő külsővel és 948 lóerővel vadít a Nebulus Porsche Cayenne

Feltűnő külsővel és 948 lóerővel vadít a Nebulus Porsche Cayenne

Átírták a motorvezérlést és kivették a végsebesség limitert is, hogy jobban hasítson.

Tovább olvasom
Különleges és radikális modellek a Maserati Fuoriserie programban

Különleges és radikális modellek a Maserati Fuoriserie programban

Klasszikus, sportos, futurisztikus és határozottan egyedi megjelenést kínálnak.

Tovább olvasom
Ares S Project: egy 715 lóerős Corvette alapú sportkocsi

Ares S Project: egy 715 lóerős Corvette alapú sportkocsi

Egyedi kasztniban egy C8-as Corvette V8-as motorja, 178 millió forintért.

Tovább olvasom